Şimdi Ara

yaş 44, cinsel sağlık , düşük sprem sayısı ve cinsel hastalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    doğal takviyelerle ilgili tecrübemi yazıyorum siz de tecrübenizi yazın lütfen. yaşdaşlarıma yakın bir konu bu.

    40 lı yaşlarda sperm sayısı yavaş yavaş azalıyor dikkat. azalan sayı ve daha dolmayan hazne cinsel isteği de azaltıyor. bunların tıbbi terimlerini bilmiyorum ama halk dilimiz böyle.
    tecrübem şöyle; birçok araştırma yapıyorum şimdilik ulaştığım sonuçlarda ,
    çakşır kökü ekstraktı, sprem sayısını arttırıyor. ekstrakt tozunu kullanıyorum. sabahları alıyorum.
    keçiboynuzu ekstraktı, sıvısını soğuk pres olanını kullanıyorum, alzheimer başta tüm beyin iletişim nöronlarını uyarıyor,sperm sayısını arttırıyor, sertleşme sorununun üstadı,prostat sağlığını stabil tutuyor cinsel isteği arttırıyor,akşamları alıyorum.
    cranberry, yabanmersininin ingiltere ve abd de yetieşen cinsi, prostat sağlığı için uzun menzilli süper bitki. İdar yollarında bakterilerin tutunmasını engelliyor,abd den getirttim, sabahları alıyorum.
    Konsantrasyon-dikkat eksikliği-alzheimer-sertleşme sorunu için içeriğinde şunlar olan bir takviye alıyorum,günde yarım bazen iki üçgünde bir yarım sabahları= kore ginsengi,L-arginin,ginkgo bloabo,b12,E ,A ve diğer vitaminleri de içeren bir takviye.

    yukarıdaki dörtlü uzun metraljı sağlıklı bir bir cinsel yaşam için . elbette sıkıntım olduğu için kullanıyorum.

    yukarıdakileri bu hafta bıraktım çünki ateşle seyreden e.coli denilen bakteri bulaşmış bana. ayrıca uzunca yıllardır yatan , sigarayı bırakınca ve vücudun bağışıklığı düşünce artı artı çok kalabalık ortamda hijyenik olmayan bölgede wc kullandığımdan dolayı bana ureoplazma bulaşmış.
    e.coli ateş yapıyor sık idrardan deliye döndürüyor ve çok hırpalıyor. yukarıda yazdığım cranberry bir numaralı katili ama doktor bana antibiyotik de verdi buna özel ondan iki kutu bitireceğim.Gonokok denilen belsoğukluğu bakterisi testde yok. yapılan testte olası tüm parametreler değerlendirildi.Forumlarda çok yazılmış ama belsoğukluğu gonokok testi ile öğreniliyor. bana yapıldı. penis ucundan üç tane çubuk içeri sokuluyor.ilki uçta sonuncusu olabildiğince dipte.birbuçuk gün kanlı idarı yaptım. üçüncü örnek alınıyorken doktorun koluna yapıştım tamamen istem dışı,sakın ki sakın bu hallere düşmeyin tavsiye etmem , doktor başka kadın varmı dıye de sordu yok dedım ustad.zaten sonuç negatif ama ordan mikoplazma çıktı. işte dediğim ortamda bulaşıyor ve eşi de hasta edebiliyor. Bu yazdıklarımdan lütfen seviyesiz yorum yapılmasın. Kontrollü yazmaya çalışıyorum ve okuyan arkadaşlarıma tecrübemle birlikte olanları paylaşıyorum ki başa gelince yaşananları ve çözüm yollarını bilelim.
    doktorum bunun antibiyotikle geçebileceğini söyledi ve ikinci antibiyotiği de başlattı sağlam bir antibiyotik, öyle böyle değil. Bunlar geçicek elbette.çözümsüz birşey yok.
    bitince burada paylaşırım. Allah başa vermesin.

    umuyorum fayda sağlayacak bilgiler paylaşmışımdır.
    sizlerden de tecrübe ve bilgi paylaşımınızı beklerim. Bunlar yaşayanlar için doğru anlatıldığı sürece çok değerli bilgiler.

    slmlr.

    not: Nick i flower olarak da yazabilirsiniz.

    edit =edition = 1

    e.coli hastalıklarımı bu yazı sonrası bir ay içinde yenmeyi başardım. tedavi sonuç verdi. eş zamanlı iki antibiyotik ile bitti. şükür.
    mevcut durum :4 lü kullanım sonuç veriyor. çakşır 20 nci günü kullanım sonucu, azalan sperm / meni suyu artışa geçti daha yoğun ve dolu geliyor.çocuk sahibi olmak gibi bir derdim olmadığı için ölçtürmeyeceğim , yazdığım fark ettiğim ve hissettiğim.
    sigarayı bırakmıştım 3 ay önce. keçiboynuzu kullanmaya devam edıyorum cıgerlerımdekı rahatlama kolya nefes alma ve butun iç organ ların işlevlerini yani kendi iş akışlarını dörtdörtlük yerine getirmeye başladılar. libido artışı sağladı, kolayca sertleşme sorunu aşılıyor.
    cranberry mucizesi beni koruyor mesanede oluşabilecek kanser ve prostat risklerini azaltıyorum hergün bir adet kullanıyorum.
    dörtlünün son parçası arginmax hergün kullanımdan çok ihtiyaca binaene döndü. yakında kullanım dışı bırakacağım.
    kore den ginseng ısmarladım geliyor. ginseng de Alzheimer,algı,konsantrasyon,şeker,tansiyon,kalp vs en sonunda da yüksek dozda kullanılırsa cinsel etkisi var.kullanınca sonuçlarını paylaşıyor olacağım.
    umarım okuyan yaşdaşlarıma faydam dokunur.
    slmlr.


    edit =edition = 2

    Koreden ısmarladığım gınseng geldi. 4 ncü kez kullanıyorum. iki -üç ay kullanıp bırakacağım.
    şimdilik plesabo olabilir zihin açıklığı azalan yorgunluk hissi var. ancak bu doğal takviye etkisini, kendini regülasyon olarak işleve alması en az 3 hafta kullanımla başlıyor. Ramazan boyu kullanmayacaktım ama ilk alım sonrası vücudum olumsuz bir tepki vermediği için yemek sonrası alıyorum. bir kez alıyorum. ramazan sonrası ıkıye çıkarıp 1 ay sonunda neler olduğunu paylaşıyor olacağım.
    slmlr.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flover_02 -- 25 Haziran 2015; 23:15:25 >







  • Geçmiş olsun. Çok ızdıraplı bir rahatsızlık olmalı. Hijyen konusu gerçekten de çok önemli.
  • teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.