Şimdi Ara

Yaşadığım sorunlar ve alabileceğim hız ? - Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.

    Size bir takım sorunlardan bahsedeceğim.

    Kocaeli Başiskele de müstakil evlerin bulunduğu bir siteye taşındım. İnternet bağlatmak için altyapısına baktım birde ne göreyim tt fiber var. Sitenin içinde dolan dolan fiber kutusunu göremedim. Ttye gittiğimde sitenizde fiber var başvurun gelip kuralım diyorlar başvuruyorum burda port yok diyip iptal diyorlar ? Vsvs. Muhtemelen bir fiber projesi tt tarafından başlatılmış ancak fiziksel birşey görünmüyor normal ankastre kutusu var. Neyse ki Turknet başvurdum ve Sahada çalışan arkadaş sizin eve kablo yok dedi 

     (site ilk yapıldığında kablolama olmuş ama sorunlar nedeniyle yenileyip bizim evimiz boş olduğu için dokunamamışlar) neyse ki sitenin elektrik tesisatını yapan komşumuz olduğu için yarın o kablo işini halledeceğiz. Ancak benim şöyle bi sorunum var Turknet sitesinde 100mbit fiber kullanabileceğim gözüküyor ben bu hızı alabilecekmiyim ? VDSL üzerinden 100/75 mbit hız alabilirmiyim ? Cevap veren herkese çok teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, türk telekom fiber altyapısı üzerinden 100 Mbps'e kadar fiber hizmeti veriyoruz. Upload hızı ise 8 Mbps'tir. Abonelik başlattıysanız müşteri numarasını ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda kontrol ederek bilgi vereceğim.
  • Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.


    Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.