Şimdi Ara

Yasaklı sitelere giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yasaklı siteler aslında mahkeme tarafından erişme engellendikten sonra doğal olarak bu sitelere erişim yasağa uymamak anlamına geliyor olsa da bunun ülkemizde herhangi bir takibi gerçekleştirilmiyor. Bu da şu demek oluyor ki eğer erişime yasaklanmış bir siteye kendi imkanlarınız ile giriş yapabiliyorsanız bu yasalar açısından şuanda herhangi bir takip işlemi gerçekleştirilmediği için bir sorun teşkil etmiyor. Bu nedenle yasaklı sitelere giriş için bulup kullanacağınız bir yöntem sizin için sakıncalı olmayacaktır. Ancak elbette bu işi her ihtimale karşı gizlice yapmak isteyebilirsiniz. Çünkü malumunuz yasaklanan sitelerin içerisinde çeşitli dini sitelerden siyasi sitelere kadar birçok site bulunuyor.
    Peki, o zaman bu sitelere tamamen gizli bir şekilde nasıl erişim sağlayabiliriz? Oldukça basit. Öncelikle bu sitelere erişebilmemiz için bize bir proxy sağlayıcısı site gerekiyor. Bu site için de proxtik.com adresini kullanabilirsiniz. Bu siteyi açtığınızda karşınıza gelen site adresi kısmına istediğiniz sitenin adresini yazıp çerezleri kaldırdıktan sonra giriş işleminizi gerçekleştirebilir ve dilediğiniz engelli olan siteye anında erişim sağlayabiliriz. Bu site sizin bilgisayarınız ve diğer ulaşmak istediğiniz web adresi arasında bir köprü görevi görecektir. Böylece herhangi bir şekilde sizin bilgilerinizin belli olma ihtimali bulunmadan istediğiniz adrese anında ulaşabileceksiniz. Vermiş olduğumuz internet adresi de sizlere bu konuda fazlasıyla yardımcı olacaktır.

    Hem sade bir tasarıma sahip olması hem de gayet hızlı olan proxy sunucularından faydalanması sizlerin ulaşmak istediğiniz sayfalara çok daha hızlı şekilde ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Bu sayede sizler de istediğiniz yasaklı sitelere giriş için bu yöntemi kullanabilecek ve gizlilik içerisinde girmek istediğiniz sitelere giriş yapabileceksiniz. Hemen deneyin, sizde internet üzerinde ki sınırlarınızı kaldırın.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.