Şimdi Ara

Yasaklı sitelere giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerekse insanlar için zararlı bulunması gerekse de politik sebeplerden dolayı internet sitelerine normal yollardan erişimi engellemek son derece kolay bir işlemdir. Devletler bu yöntemi kullanırlar fakat bunun ardında istendiği taktirde bir web sitesine ulaşmanın sayısız yolunun olduğunu ve bunun engellenemeyecek olduğunu da bilmektedir.

    Yasaklı sitelere giriş için aslında sayamayacağımız kadar çok yöntem mevcuttur. Bunların arasında sıklıkla kullanılan yöntemlerden birisi de DNS ile giriş yöntemidir. Fakat artık DNS ile yasaklı sitelere engel aşıldığı için daha kuvvetli engellemeler yapıyorlar. Böyle durumlarda ise proxy servislerini veya yasaklı sitelere giriş yapmaya yardımcı olan proxy sitelerini kullanmak size yardımcı olacaktır.

    Proxy siteleri yasaklı bir siteye giriş yapmak istediğinizde hem size en kısa süre içerisinde sonuç verecek hem de sürekli olarak sıkıcı ayarlar ile uğraşmaktan sizi kurtaracaktır. Böylece bilgisayarınız veya farklı bir cihaz üzerinde bağlantı ayarlarınız üzerinde değişiklik yapmanıza gerek kalmadan çok kısa süre içerisinde istediğiniz internet sitesine ulaşabileceksiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.