Şimdi Ara

Yaşama amacım kalmadı artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mezuna kaldığım için sınava tekrar girdim. Şu ana kadar belki 100 den fazla deneme çözdüm her sınav için ayrı ayrı. Denemelerde hep iyi yapıyordum yanlışım neredeyse hiç olmuyordu. Hedefim 30-40 k dı.

    ama sınavda nasıl oluyorsa her şeyi yanlış yapmışım. türkçe 26-16 mat 18-12 vs vs toplam sınavda 40 yanlıs var. Hayatımda yapmadıgım bir yanlış sayısı. ve 200 bin olmuşum. artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. farkındayım hayatın sonu vs değil ama . 2 denemede böyle bir şey yapmak çok üzüyor. hele ailemi düşününce daha da üzülüyorum. Çünkü bu sene cidden çalışıp beklentiyi yükseltmiştim. ayt mat 35 yaparken sınavda 20-12 yapmışım.. Gerçekten yaşama amacım kalmadı artık. bir daha da hazırlanacak gücüm yok. 200 bin ile oturdum kaldım öyle.. bundan sonra ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok hayatım adına.



  • Öncelikle sakinleş. Ben de asla 3. yıla kalmam diyordum ama şuan 3. yıla karar verdim. Denemelerde 35 mat yaptığına göre temelim sağlam. Eğer ailen de izin veriyorsa kal derim. Eylüle kadar da gez, dolaş, stresini at.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simon Petrikov kullanıcısına yanıt
    simon discord grubu mu kursak başkan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3.Larsthespaceng

    simon discord grubu mu kursak başkan
    Hocam ben pek anlamıyorum o işlerden. Siz kurun ben katılırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simon Petrikov kullanıcısına yanıt
    BUYUR SİMONCUMhttps://discord.gg/4S7qWE
  • her şeyi kabullenip tekrar hazırlanman gerekiyor ortada başarısızlık varsa da soruları sen işaretledin kolay gelsin
  • hocam sizi anlayabiliyorum çünkü bu sene benimde mezun senemdi ve yaptığım denemelerle alakası olmayan bir sonuç aldım öncelikle bir kaç gün kendinize zaman verin ve sakin sakin düşünün aile baskısı olmazsa yukarıda arkadaşın dediği gibi temeliniz sağlam o gücü kendinizde tekrar bulabiliyorsanız 3.seneye kalın derim ne yaprsanız yapın hakkınızda hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.