Şimdi Ara

Yaşlıların Her Şeyi Biliyorum Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adam sırf benden 30-40 yıl büyük diye her konuda o biliyor kafasında. Ya kardeşim tamam belli konularda illa ki çok şey biliyorsundur , 30-40 yıllık tecrüben var fazladan. Buna tamam ama atıyorum bir konu oluyor konuyla alakalı 30 dakika nutuk çekiyor.30 dakikalık nutukta toplasan 5 dakikalık işe yarayan yer var kalan 25 dakika sırf laf kalabalığı. Bilmiyorsan bilmiyorum de işte uzatma. Geçen biriyle konuşuyorum eleman 2500'e girmiş İTÜ'yü seçmiş , kardeşi de 12 binde falan tıp seçmiş. İTÜ'yü seçen adama olsun olsun memur olursun diyor. La adam o puanla zaten en kaliteli tıplara giriyordu seçimini yapıp mühendislik seçti. Te Allah'ım ya.



  • Milletin yaşlısı bilge olur bizimkiler çomarlaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsgsgafafafdafagfa takmayın şöyle tipleri ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öff itü seçtim çok karizmayım oh şöyle konular açayım da az egomu tatmin edeyim ohhh
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Kıskanmadan önce ne yazdığını oku aşkitoşkosu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RobertJamesFischer R kullanıcısına yanıt
    ne kıskanacağım ya
    tipsizim malım dandik ünide hukuk okuyorum niye kıskanayım ki
  • kesin yaşanmıştır
  • Bi bok da bildikleri yok. Yaşlılar diye genç beyinler üzerinden ego tatmini için uğraşıyorlar. Bana üç kuruşluk aklıyla akıl vermeye kalkanlara da ayar oluyorum genç yaşlı fark etmez. Ama bu her şeyi biliyorum havaları daha çok yaşlılarda görünüyor. Hee hee diyip savuşturuyorum genellikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BALOOOOOOOONNNNNN

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 34'üne merdiven dayamış biri olarak evet, bazı şeyler yaş ilerledikçe kazanılan tecrübe doğrultusunda daha bilinebiliyor veya daha rahat anlaşılabiliyor ama birçok bilgi yaştan bağımsız olarak kazanılıyor. Öğrenmenin yaşı olmaz deyişi bu konuda nokta atışı olacaktır.
  • Yaşlıların bilgeleşmesi için gençlerle aynı çağda yaşamış ve yaşamaları gerekmektedir. Şuan yaşlılar yontma taş devrinden kalma gençler de bilgi çağında yaşayan insanlar eğer benzetme yapılırsa. Tabi bu durum yaşlıları suçlu yapmaz sadece şansızlar. Bu devirde senin çocuğun ile senin aranda bile everest kadar çağ farkı olabiliyor.
  • Olsun olsun memur olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence tam tersi. Bu devirde gençler herşeyi çok iyi bildiğini zannediyor 😀

    Çocuk itü müh. okuyacak daha ne olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam nasıl genelleme hastalığı ile mühendisleri genellemişse sen de aynı hastalıkla yaşlıları genellemişsin. Hastalığı sana bulaştırmış. Yani hastalık bulaşıcı yaşa bakmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıl yaşta değil baştadır
  • Siz ne saygısız insanlarsınız. İnsanlara tepeden bakmak adına o kadar yükselmişsiniz ki sert düşersiniz dikkat edin. Büyüklerinizi dinlemek istemiyorsanız da bunu belirtip defolup gidin o ortamdan. Kuzu kuzu dinleyip de sonra arkasından atıp tutmayın. İtüde okumak da sizi bi bok yapmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok fazla saygısız var. Yaşlı insanlar çok hassas olurlar, iyi davranın. Delikanlılık bunu gerektirir. Züppelik yapmayın.
  • 30 dakika konusmanin 5 dakikası işe yarar ise sana bilge biri denk gelmiş. Bizim oralarda o dolu olan 5 dakikayı bı kaç saatten aşağı alamazsın. Hatta kimi zaman hiç alamıyor ki. azen aldığın tek sey onun adına utanma hissi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet universitelerin alayi balon oldu. ILk 500 e duzenli girebilen birtane bile yok ...

    Hocalari da vakif veya yurtdisina goc etmis veya en iyimseri part time vakif universitelerinde..

    Universtilerin imkanlari ogrencilere sunduklari da ya yetersiz ya da yok!


    Altyapilari KOBI ve buyuk kurumsal sirketler ile entegrasyonu neredeyse SIFIR olan her fakultesinde bolumunde mavi diploma kriteri yeterliligi olmayan. Artik 1-2 fakultesinde mavi diplomasi olan sanki tum diger bolumlerinde de varmis gibi algi olusturulmasi.

    Mezun olanlarin kuru akademik bilgiden ote kendilerini bircok alanda yetiriemiyor olmasi ve yyagin imkanlar ogrencilere sunulmamasi.

    Akli olan yurtdisinda okur oradan diplamasini da alir.

    Eskiden di o kaliteli universiteler. Artik son 10-20 yildir onceki yillarin pozitif algisi ile suan tercih ediliyor...

    Yabancilara temel seviyede sinavlarla alan veya bazilarina gocmen olanlara her turlu kolayliklari veren.

    Sanki cok ta birseymis gibi yillarini lisden hatta mezun sonrasindan hazirlik icin harcayanlarin anlamsiz yersiz pohpohlamalari ve beklentileri ile nereye kadar ?




  • Eleştirecegine biraz düşünsene süper zeki arkadaşım acaba bu adam neden böyle cevap verdi acaba diye.. Babalarımız yokluk görmüş işsizlik görmüş bir avuç nohuta muhtaç kalmış. Ozamandan bu zamanada 6 7 yılda bir, büyük krizler görmüş o amcamiz.

    Memurluk Garanti iş ,zamaninda maaş, tam sigorta, bol tatil, sosyal yardım, kıdemine göre tatil, pazarliksiz tazminat,dolgun bir emekli maaşı bu zamanda böyle bir krizin ortasında mukemmel ötesi birşey.. şimdi bu amca bunları görmüş sen goremedin mi. Amcanın da cokte umrundaydi ito ıvır ziviri ..hersey garanti mi garanti tamam ozaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 21 Ocak 2019; 8:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.