Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.194
Cevap
265
Favori
1.982.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yatsan da bazi donemler %35 e varan indirimler oluyordu. Sanirim hepsi kaldirilmis. Su donem yatak almak icin pek uygun degil sanirim.
  • gerçeksöz G kullanıcısına yanıt

    31 Marttan sonraki %40 zamlardan sonra %30 indirim yaparlar.

    1 Nisan-1 Mayıs arası temel ihtiyaç-temel tüketim ürünlerine en az %30 zam gelir. Tahminim en az %40

    Şuan piyasa sabredin 31 Marttan sonra zam yapın denilerek sakinleştiriliyor.

  • Sanırım hibboux botanik yatak alacağım. 365 gün garanti vermeleri oldukça cazip gözüküyor. 120x200 botanik hibrit yatağı 14.000 TL ye geliyor. Bu fiyat civarı başka önerisi olan olur mu, ortaokula giden zayıf (55 kilo gibi) çocuğum için alacağım.

  • veemre V kullanıcısına yanıt

    Hocam yatagin her iki tarafi da ayni sertlikte degil mi? Bende Bucca bakiyorum ama fiyati ucuz gibi emin olamiyorum. Siz hangi olcude kac paraya almistiniz acaba?

  • Konu içeriklerine göz atıp en yakın yatsan mağazasına gidip ''Sealy Posturepedic Plus Auburn Yatak'' ve ''Sealy Woodlake Yatak'' ürünlerini inceledim, Auburn modelini hiç bir yerde bulamadım bu modelin yerine Woodlake geliştirilmiş ve satışa sunulmuş. Woodlake modelini inceledim kısmi olarak yerinde deneyimledim tek kelime muazzam... burada yanıltıcı bilgi vermeyeyim bu yatak sertlik puanlamasında 10 üzerinden 5 alır bana göre, orta sert diyebiliriz. Visco oranı oldukça yeterli, hareket kabiliyetinizi kaybetmiyorsunuz. Bu tür yataklar muhakkak yerinden deneyimlenmeli.


    Tempur modellerini de ayrıca deneyimledim, bu bambaşka bir olay. Ancak bence tamamen ihtiyaçlar doğrultusunda tercih edilebilir. Uzun süre böyle bir teknolojiyle geliştirilen bu yatağı kullanan kişi bir daha kolay, kolay farklı bir yatak tipinde uyuyamaz gibime geliyor.

  • Bugün pek çok yatak denedim sert istiyorsanız favorim prestige prime çift taraflı ve yün ve ipek yüzleri var ve İdaş Silva sertlik olarak aynı tek taraflı fiyat olarak uygun onun dışında ikisi neredeyse aynı

    kalitedeler


    Orta Sertlikte yatakta ise Ergocoil İnfinity - Resmen bayıldım yatağa inanılmazzzz rahat yumuşak olmasına rağmen nasıl yaptılarsa beli de çok güzel dolduruyor ayrıca özel bir yay sistemi varmış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supertrampNFT -- 12 Mart 2024; 20:11:13 >
  • abalo A kullanıcısına yanıt

    prestige ilk 5 sene iyiydi ama ondan sonra yatakta çökmeler , sarı sarı lekeler ve kenarlarda eğilmeler başladı 5 yıl çok erken bir süre ayrıca ne eşim nede ben kilolu insanlar değiliz bir daha asla yataş almam yatsan 2 ay olacak şuan gayet memnunuz kalitesini uzun dönemde göreceğiz.

  • Ñolofinwë kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba umarım mesajımı görürsünüz ergocoil ne durumda şu an

  • hacoza1 H kullanıcısına yanıt

    Merhaba;


    Bugün yatağı denedim. Gerçekten muhteşem bir yatak. Kesin alacaktım ama eve gelip internete adını yazınca gördüğüm yorumlar çok kötü. Siz aldınız mı acaba?

  • 10 Sene istikbal ORGAFLEX yatak kullandım. Orta kısmı ilk gün gibi güzel. Ama ne kadar marka gezdiysem o rahatlığı ve kaliteyi bulamıyorum. Gördüğüm kadarıyla Pocket yaylı yataklar istediği kadar pahalı olsun hep bir memnuniyetsizlik yaratmış. Özellikle çökme konusu çok fazla. Ben normal DHT yay yatak almaya karar verdim.

  • Arkadaşlar merhaba. Bel fıtığı ameliyatı oldum ve şu anda kullanmış olduğum yatak eskidi. Çift kişilik yatak almak istiyorum. Vakumlu olmayan yatak önerisi verebilirseniz memnun olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rommy6719 -- 15 Mart 2024; 10:46:48 >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Hocam biz kullanıyoruz güzel ama ekstra bi albenisi yok açıkcası
  • rommy6719 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar yatak açık olarak sevk edilmekte inceleyebilirsiniz.



    www.puufsleep.com
    Amethyst Visco Jel Yatak - Puuf Sleep
    https://www.puufsleep.com/urun/handmade-yataklar-160-x-200
  • Arkadaşlar selamlar 160x200 3 yatak arasında kalmıs bulunmaktayım. yardımcı olursanız sevinirim


    1.


    bambi yatak - yatak sanatı | yatak fiyatları
    Climextra Yatak - Bambi Yatak - Yatak Sanatı | Yatak Fiyatları
    https://bambi.com.tr/climextra-yatak


    2.

    3.



    https://www.isbiryatak.com/
    Vira Hygiene+ Teknolojili Lateksit Yatak - İşbir Yatak
    https://www.isbiryatak.com/vira-yatak

    ayrıca önerileriniz varsa onları da dinlemek isterim





  • Biz de Lova American Master Plus yatak aldık ama henüz gelmedi.İnşallah memnun kalırız.Kullanan varsa yorumlarını beklerim.


    Yataş-İdaş-Visco Love marakalarına baktık ve eşim en çok bunda rahat edince direk aldı.Yatak henüz gelmedi ama inşallah memnun kalırız.

  • Bizde haftasonu woodlake aldık. en geç bir buçuk aya elimize ulaşırmış. Ciddi bir satış yapılmış ve sıra varmış. taksitli 28000e aldık bu arada. muahakkak pazarlığınızı yapın. Ayrıca mağaza internetten alınanların roll olarak geldiğini, mağaza siparişlerinin eski usul ulaştığınıda belirtti.

  • yorgundemokrat06 kullanıcısına yanıt

    7 yıldır uzun araştırmalar sonucu aldığım ergocoil infinty kullanıyorum çok memnunum artık ağrısız kalkıyoruz tavsiye ederim

  • Arkadaşlar 180x200 ebatında çift kişilik yatak almak istiyorum. Şu an kullanmış olduğum yatak 7.senesini doldurdu markasız olduğu için bayağı birde rahatsız oldu. 20k civarında önerebileceğiniz rahat bir yatak var mıdır ?

  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

    2 gündür bende arıyorum doğtaş ta baktım lova yatak American Master Plus ürünü güzelti orta sertten biraz daha yumuşak. içine gömülüyorsun güzel paket yay sistemi kullanmışlar yanındaki dönüşlerde etkilenmiyor. Bende arayış içerisindeyim ama en iyisi bu denilen yatağı arıyorum. Hedefim yüksek konfor.

  • Giga Bite kullanıcısına yanıt

    Ya bende öyle anlayamam ki git otur dene sonuçta yatmadan 2-3 gece geçirmeden ne yapsak boş.

  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.