Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.190
Cevap
265
Favori
1.982.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İki yatak arasında kalmıştım ama bugün bunların dışında olan istikbal ideal form gördüm ve beğendim.Sipariş verdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fxmaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net


    quote:

    Orijinalden alıntı: onnow78

    ömrünün büyük kısmının geçtigi yer yani yatak, buraya verdigin paraya acıma .


    Hep derim,yatak ve ayakkabı konusunda sağlığını düşüneceksin ve ucuz etin yahnisinden kaçacaksın.


    Ucuz olması göreceli bir kavramdır.100 liraya yatak var mobilyacılarda. 50.000 dolara da var. buyrun linkhttp://www.habervitrini.com/haber.asp?id=266709 . Sonuçta ben 400 lira-1000 lira aralığında bir fiyata iyi bir yatak alınacağını düşünüyorum gezip fiyat aldığım yerleri gözönüne alarak. Bir de kaliteli ürünün bir maliyeti olacağını kabul ederim ama her pahalı ürünün daha ucuz olandan daha kaliteli olacağı miti bana inandırıcı gelmiyor. Tabi herkesin tercihine ve düşüncesine saygı duyarım.



    Ali Ağaoğlu'nun yatağı 40 bin dolarlık italyadan mı isviçreden mi ne alınmış diyorlardı.Onda da at kılı içeriği vardı.At kılı ise 1 kuruş vermem ben,millet 40 bin dolar veriyor.Demekki ceylan kılı olsa 100 bin dolar eder.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadric

    Selamlar.

    Uygun fiyatlı yataklara bakıyorum, çift kişilik 160*200 ölçülü yataklar genellikle istikbal, mondi, bellona gibi firmalarda 250 lira civarında. Şuan için yatağa ihtiyacım var ama bütçem kısıtlı ancak bunları alabilirim, zaten fiyatlar epey katlanarak yükseliyor üst modellerde. Sormak istediğim şu; çok büyük fark var mı bu en ucuz modeller ile pahalı modeller arasında. Yani sonradan keşke 200-300 daha verseydim de daha iyisini alsaydım der miyim bunu merak ediyorum.

    Herkese teşekkürler.

    Merhaba biraz geç gördüm yazınızı bilmiyorum aldınızmı yatak ama ben 4 sene önce bellona Ofset Form yatak aldım 2 kez servise gitti bir çözüm çıkmadı. Yatağın ortadan çökme sorunu vardı. Valla ekonomik nedenler vs. hep erteledik. Şimdi düşünüyoruz ne alalım. Ama yatağı yatak konusunda daha profesyonel firmalarda almalı. Yataş, Yatsan, İşbir, İdaş gibi... İyi günler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

    Yatak alacaksanız, İstikbal-Bellona reklamlarına takılmayın.Yok bilmem ne teknolojisi bilmem ne etkisi.
    İşbir-Yatsan-Yataş markalarıyla ve mağazalarıyla ilgilenin.Bütçenize göre seçiminizi yapın.





  • Bende 2-3 sene kullanabileceğim yatak almayı düşünüyorum. 90*200 ebatında, 250 ile 350 lira arasında. İstikbal stress free ve optimal modeli uygun görünüyor. Tavsiye edebileceğiniz başka modeller var mı?
    Not: boy 1.92m, kilo 85 kg.
  • idaş Climarelle Climapocket Visco hakkında bilgi verebilecek var mı ?
  • pierre cardin yatak kullanıyoruz .kullanım olarak gayet iyi.4senedir deformasyon bozulma falan da yok.bilginize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kararsızkaldım

    pierre cardin yatak kullanıyoruz .kullanım olarak gayet iyi.4senedir deformasyon bozulma falan da yok.bilginize.

    ben işbir kullanıyorum.

    oldukça memnunum
  • ben de uzun süre araştırdım, her markanın farklı yataklarını denedim showroomlarda.. en sonunda istikbal'in stresfree modeline karar verdim.. üstelik üzerinde yatak pedi ile birlikte geliyor, 150x200 boyutlarında 550liraya aldım.. 3 ay ertelemeli 6+6 taksitle satın aldım.. istikbal mağazalarına gidin stresfree modelini sorun bi bakın, inanılmaz rahat, fiyatı da çok uygun haberiniz olsun
  • YATSAN A TEŞEKKÜR.. Burada bir çok yerde yazdım bir yıl araştırıp YATSAN SWİTZERLAND yatak ve çok güzel bir baza aldım..Çok şükür tertemiz kullanıyoruz..Yaklaşık 1,5 yıl olmuştur..Evdeki temizliğe gelen kadın iki ay kadar önce bazayı açıp içine eşya koyarken mandalı yani bazayı havada tutan kilidi düzgün takmamış..Yatak güm diye bizim hanımın koluna indi...İki ay gece sabahlara kadar ağladı..uykuya veda ettik..Eve gelen temizlikçi kadının acemiliği..Cahil insan...Bizim baza havada duramaz oldu...Elle havada tutup içine bir şeyler koyup alıyoruz..Bir kaç hafta daha geçti ne yapayım onu düşünüyorum..YATSANA BİR MAİL ATTIM..DURUMU ANLATTIM..Bana servis gönderin parasını ödeyim dedim..Ertesi günü telefonla arayıp adresimi aldılar..Bir hafta içinde servis gelecek . telefonla randevu alalım dediler..Bir hafta olmadı.İSTANBUL .BAHÇEŞEHİR LOCA YATSAN DAN ARADILAR..Servis gelecek ne zaman müsaitsiniz öğrenmek istiyoruz diyorlar..Şu gün şu saat dedim..O saatte servis geldi..SADECE KİLİT DEĞİL BAZANIN İÇİNDEKİ YEPYENİ GICIR 4 AMORTİSÖRÜ SÖKÜP DAHA SERT DAHA GÜÇLÜ YENİ 4 AMORTİSÖR TAKTILAR..Kenarında yine sağlam bir kilit takıldı..Şimdi yatak bıraksan bile kendi başına inmiyor...İstersen 60 derece, istersen 45 derece istersen 30 derece açıyorsun..Çok memnun oldum...SİZE TÜM SAMİMİYETİMLE YAZIYORUM 5 KURUŞ PARA İSTEMEDİLER..Servise .gelen 2 kişiye zorla çay parası diye 20 lira verdim...Teşekkür edip gittiler..İŞTE BÜYÜK FİRMA BÖYLE OLUYOR...BİR MALI SATINCA İŞ BİTMİYOR..SONRAKİ YILLARDA SERVİS VE MÜŞTERİYE HİZMET ÖNEMLİ..Kendilerine, Yatsan AKBATI ve Yatsan LOCA ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..BEN servis ücreti diye 100 LİRA DESELER VERECEKTİM.Çünkü bazayı o haliyle kullanamazdım...5 KURUŞ İSTEMEDİLER.. Bu yazıyı yatak alacak arkadaşlarım okusunlar diye buraya bıraktım..Karar sizin, para sizin, bütün yataklar sizin.. YATSAN SWİTZERLAND Yazdım. Görün inceleyin...Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Kasım 2011; 9:28:23 >




  • forum gezildi. maksimum 500 TL bütçeyle yola çıkıldı. visco türü yataklara alışmak sorun olur diye düşünüldü tavs,ye edilenlerin hepsine bakıldı. ve en sonuçta istikbalin stres free denilen tek kişilik 190X90 cm olan yatak 320 TL ye satın alındı.
  • Arkadaşlar bende İdaş'ın Bonnell Altın Ortopedik Deluxe Pedli modelini dün satın aldım. Var mı kullanan biri. Ben 75 eşim 54 kg..

    https://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/gold-collection/deluxe-pedli.html
  • Selamlar,
    Ben de şişme yatak almak istiyorum. Kanepeler çok yer kaplıyor diye düşündüm, ama şişme yatakta rahat yatılır mı bilmiyorum, deneyeniz var mı? Tavsiye verebilir misiniz.
    Teşekkürler
  • v alla kafamı karıştırdınız şimdi hangi yatağı alacaaz arkadaşlar bende bellona reform ultraortopedik yada işbirin lillium modelimidir nedir onu
    almayı düşünüyorum acaba nasıldır bunlar hiçde bi fikrim yok arkadaşların bazıları illa yerinde deneyin diyor? nasıl olacaksa bu iki dakikalık
    yatmakla bişey anlaşılmazki
  • Selam arkadaşlar ,

    bende yatak almayı düşünüyorum ama kararsızım halen.. fiyata da henüz tam karar vermiş değilim daha auygun alıp pişman da olmak istemiyoruz ..

    kafamda olanlar :

    yatsan whisper fiyatı 1840 TL , 1500 e geliyor ..
    yataş five-z şuanda kampanya ile 1200 tL
    birde pierre cardine ait yataklara indirim alabiliyorum bir tanıdık aracılığı ile..

    sizinde fikirlerinizi almak isterim nedenleri ile birlikte rica etsem.. farklı yatakda önerebilirsiniz farklı markada..

    Teşekkür ederim arkadaşlar..
  • arkadaslar isbirin bi yatagini cok begendim fiyati 1100 tl civari.butun isbirlerde ayni..acaba yatak vs esyalari ucuza alabilecegimiz yerler var mi ?
  • Yokmu cevap verecek rahat yataklarda yatan arkadaşlar ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pasha-TR

    Yokmu cevap verecek rahat yataklarda yatan arkadaşlar ???

    ?????????
  • bende de bel fitigi var
    subat mart gibiydi sanırım tek kisilik isbir seacell&antistress pocket spring aldim,
    biraz pahali ama memnunum,o sıra baya bir marka modele bakmistim,
    viskolara guvenemedim,belki daha iyiler ama isbir gibi kaliteli visko satan markalarda dogtas,bellona gibi iade olayları yok,o kadar parayi verip de begenmemek de kotu
    magazalarda da 3-5dk yatmakla olacak is degil,en az birkac gece yatip anlasilabilir.

    simdi de cift kisilik aynı yapıda lavander garden pocket spring alacagim sanırım,sonucta hergun yatak almiyoruz ve uyku onemli

    boy 1.85
    kilo 90



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 17 Kasım 2011; 14:41:25 >
  • Geçen hafta çok araştırarak yataş five-z modelini aldım, 1 aydan önce yorum yazmayacaktım ancak geçen yıl evlenen arkadaşlarımızda aynı yataktan almışlar çok memnunlar.
    Benim 1 haftalık tecrübem ;
    Daha önce su yatağım vardı, sonrası idaş miracoil (mermer gibi)
    ve şimdi five-z ,,, Yataktan memnunum , gerçek anlamda uyku kalitesini arttırdı, , orta sertlik yapısına sahip, her iki tarafında 7 şer cm visco var , yazlık kısmı pamuk, kışlık kısmı %100 yün, ve ortasında pocket yay sistemi var, bu da yatağı epey kalın yapıyor , bazanız yüksekse sorun olabilir.
    Alır almaz bir gün boyunca havalandırdım , koku sorunu yok.
    Yatağın içine gömülmüyorsunuz boyum 1,75 kilom 95 .. ilk gün bel ağrısı ile kalktım, 2. gün yatağı geri vermeye karar verdim, 3 gün ağrıdan eser kalmadı , şimdi maşallah mışıl mışıl uyutuyor.
    Çok fazla yurtdışı ve yurtiçi yorumları okuyup ortası mutlaka pocket yaylı olan sistemi aldım.

    Tavsiye ederim , kampanyalı fiyatı 1,200.TL /12 ay (aylık 100.TL) 160*200 ..Biraz pazarlık yapılabiliyor ;)




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.