Şimdi Ara

Yataş enza mobilya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yataş enza gibi kurumsal bir markaya hiç yakışmayacak bir olay yaşadım bugün. 22.04.2015 tarihinde eşya almak üzere ankara sitelerdeki yataş enza mobilyaya gittim. Sipariş sözleşmesini imzaladım. Tüm evi yataş enzadan almama rağmen ekstra hiçbir indirimleri olmadı. Perdeleri ve halıları da beğenirken kolaylık olsun diye koltuk takımının kumaşından bir parça istedim..Genel müdür kızıyo fotoğrafını çekseniz katologtan dediler.Neyse daha birçok olumsuzluklar var da uzatıp konuyu dağıtmak istemiyorum. 24 bin lira tuttu hepsi. Küsüratı da var ben yazmaya utanıyorum ama yataş enza tüm evi mağazasından döşeyen müşterisine yuvarlamıyor..yuvarlasa da daha üst bir rakama yuvarlar zaten..Yüzde 20 gibi yüksek bir kapora istediler neyse verdim 5 bin lira kapora olarak kredi kartından. Geldik teslimat süresini konuşmaya. Düğünüm 45 gün sonra olduğu için 1 ayda gelmesi gerekiyordu benim için.Zaten satış elemanı gezerken eşyaların maksimum 21 iş günü içerisinde teslim edileceğini söylemişti ama tabi bunlar satmadan önce söyledikleri.Sözleşme sonrası devamlı olarak paranın hepsini yatırırsanız siparişiniz hızlanır yoksa 40 günü bulabilir, ne kadar erken verirseniz o kadar hızlı olur tarzında konuşmaya başladı.neyse iş çıkışıydı o gün mağaza kapanmaya yakındı artık, yorulmuştuk biz de o gün öyle bitti.Teslimat süresindeki bu satış öncesi ve sonrası tutarsızlık benim aklıma kurcalamaya başladı. Ödemenin hepsini yaparsam asıl bu sürenin daha da uzun olacağını düşündüm. Ve ertesi gün(23.04.2015) aradım mağazayı ödemenin sadece yarısını şimdi yapabileceğimi, diğer yarısını ancak eşyaların hepsini teslim alınca yapabileceğimi söyledim. Bu şekilde olursa ödeme ,eşyalarınız yetişmeyebilir ödemeyi almamız lazım en kısa zamanda bir günün bile önemi var dediler. Bunun üzerine şüphelerimde haklı olduğumu anladım ve siparişi iptal ettim. İptal etmeden kaporanın hepsini alıp alamayacağımı sordum ve tabiki alabilirsiniz dediler. O gün gidemedim kaporayı almaya. Ertesi gün (24.04.2015) telefondan tekrar arandım(iptal edince defalarca arıyorlar çünkü daha iyi koşullar sunup her seferinde) kaporamı alamayacağımı sadece mağazadan kapora bedelinde alışveriş yapabileceğimi söylediler...
    Mağazanızdan alışveriş yapmak istemiyorum satış elmanınız alabileceğimi söyledi dediğimde ise genel müdürlüğe sorduk böyle birşey yapamıyoruz dediler. Nasıl bir genel müdürlük siz düşünün. Söylediklerim tüm enzalar için geçerli değil tabi.Biraz tezcanlı davrandım ve mağdur oldum bu şekilde.. Vermiyorlar kaporamı sipariş iptal edildi.Başka bir teklif de sunmuyorlar. Siteler yataş enzadan hiç memnun kalmadım müşteri memnuniyeti 1 gram umurlarında değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öncelikle geçmiş olsun, şikayetinizi genel merkeze defalarca iletin ve kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetini kullanmaktan çekinmeyin. Bence bu tür tavırlar bayilerden kaynaklı. Bir yakınım Yataş'ın fabrikasyon kaynaklı ayıplı ürününü hiçbir sorun yaşamadan değişim yaptırdı, üstelik servis 2. sefer aramalarında gelmedi. Gelmeme gerek yok demiş, telefonda görüşmesinde değişim yazacağım demiş ve ürün 10 gün içinde yenilendi. Hakkınızı arayın peşini bırakmayın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egenin_efesi

    Öncelikle geçmiş olsun, şikayetinizi genel merkeze defalarca iletin ve kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetini kullanmaktan çekinmeyin. Bence bu tür tavırlar bayilerden kaynaklı. Bir yakınım Yataş'ın fabrikasyon kaynaklı ayıplı ürününü hiçbir sorun yaşamadan değişim yaptırdı, üstelik servis 2. sefer aramalarında gelmedi. Gelmeme gerek yok demiş, telefonda görüşmesinde değişim yazacağım demiş ve ürün 10 gün içinde yenilendi. Hakkınızı arayın peşini bırakmayın derim.

    Teşekkürler okuyup cevaplasıdığınız için. Şikayetvara yazdım açıkcası yazabileceğim heryere yazıcam. Tüketici heyeti için 5 bin lira olduğu için olmuyor. Onların bi sınırı var o sınırı geçince mahkeme ile hakkımı arıyabilirim sadece. Yataşa da şikayetimi yazdım.Açıkcası yataş enza gibi bir markanın böyle basit bir olayı çözceğini düşünüyorum. Başka bir enza bayisinden daha uygun bir fiyat ve müşteri memnuniyetine fazlasıyla önem veren bir bayisinden üstelik de daha uygun bir fiyata aldım bu arada aynı siparişi hiç olmazsa ordaki kaporayı diğer bayiye aktarırlar umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maksut23 -- 28 Nisan 2015; 0:55:13 >




  • 17 Nisan 2019'da teslim edileceği söylenen köşe koltuğumuz bugün 20 Mayıs itibariyle hala gelmedi!
    Bu arada en az 4-5 kez müşteri hizmetletine durumu ilettiysek de ne fayda! Küstahça kayıt açıldığını ve genel müdürlükçe aranacağımızı söylemekten başka bir şey söylenmiyor. O da üç iş günü içinde!!!
    Yeni tasindigimiz evde bir odamizi kullanamaz durumdayiz. Misafir agirlayamiyoruz ev gormeye gelmek istiyorlar cagiramiyoruz.
    ENZADAN MOBILYA ALMADAN IKI KERE DUSUNUN!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.