Şimdi Ara

Yatay Geçiş hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanda bir devlet okulunda bilgisayar mühendisliği bölümündeyim(%50 ingilizce ) , hazırlık okuyorum . Okulun ilk 2 sene tüm dersleri ingilizce son 2 sene tüm dersleri türkçe . Sormak istediğim bir kaç soru var . Cevaplarsanız minnettar kalırım .

    1-) Yatay geçiş yapmak istediğim okullar %100 ingilizce olursa bir problem olurmu ? Yani şöyle bir şart varmı , "%50 ingilizceden %50 ingilizceye veya türkçeye geçilir .%100 ingilizceye geçiş olmaz "
    2-) Hazırlığın sonunda merkezi yerleştirme puanı ile (YKS) başka bir okula yatay geçiş yapsam , 1. sınıfın sonunda da ortalamamı 3 üzeri getirirsem tekrar yatay geçiş yapabilir miyim ? Yatay geçiş hakkında sınır varmıdır ki .
    3-)Yatay geçişte derslerin sayılma durumu neye göre oluyor , hangi şartlar aranıyor ? Eğer sayılmaz ise okulum uzar mı yoksa her dönem 1 2 ders fazladan alarak zamanında bitirebilir miyim ?
    4-)Geçiceğim okulda muafiyet sınavına tekrardan girecekmiyim , yoksa bu adam şu okulda hazırlıktan zaten başarılı olmuş diyip 2. sınıftan devam edebilecekmiyim ?







  • Forumda yatay geçiş yapan bir kişi yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.