Şimdi Ara

Yaz lastiği içim Primacy 4 mü, Ventus Pirme 3 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kazasız belasız kullanın. Continental lastikler hep 71 db yazıyor. gürültülü sanki. 68 dn michelin ve goodyear lastikler daha mantıklı.
  • Bizde de Leon 1.2 tsi var,2016 model.Üzerinde fabrika çıkışı olarak Hankook Ventus Prime2 gelmişti.2 sene 23-24 binde oluklar içinde çatlaklar belirmeye başladı ve 2 ay önce 4 yıla 48 bin km.ye yaklaşmış ve çatlaklar iyice artmıştı.Onun dışında diş derinliği hala çok iyi olmasına rağmen korktuğumuz için değiştirdik.Yerel bir lastikçiden 2019 4.hafta üretimi CPC5 aldık ,uygun fiyatlı diye.Şimdilik bir şikayetimiz yok.2 ay oldu.
    Ancak kesinlikle Hankooka göre daha gürültülü bir lastik.
    Lastiklerin bu kadar erken (2 yıllık ve 24 k kmdeyken) derin çatlaklar oluşmasını ilk defa Hankookta gördüm.VP3'te belki bu konuda iyileştirme yapılmıştır ama bir daha Hankook alır mıyım,biraz şüpheli.
  • Hankooklarda gözlemlediğim kadarıyla erken vakitte hem oluklarda hem yanaklarda çatlama meydana geliyor. Ben tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın zamanda ben de yeniledim lastikleri. eski lastiklerim hankook optimo k415'ti. hiç memnun kalmadığım için hankook'a bakmadım bile. michelin ve conti eco contact 6 arasında kaldım. michelin biraz daha narin olduğu için tercih etmedim. yollar çukurlu, bazen kaldırıma sürtebiliyorum vs. çabuk zarar gördüğünü söyleniyor.

    o yüzden conti ec6 aldım. henüz yorum yapamam çok yeni. ama michelin ile birlikte en iyi lastiklerden biri şu an.
  • goodyear efficientgrip performance 2 225/45 r17 94W. bu lastik için fiyat alan oldu mu acaba hiç? internette bulamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.