Şimdi Ara

***YAZ STAJI***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar..

    ben 3. sınıf elektronik müh öğrencisiyim zorunlu yaz stajım var malumunuz bu aylarda ayarlamak en doğrusu istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum (halkalı),diğer ikamet yerim izmit/kocaeli
    bana bu konuda yardımı olabilcek arkadaşlardan cevap bekliyorum ilk düşünce PLC üzerine birşeyler görüp öğrenmk ama malumunuz zorunlu staj olduğu için bunu bulamazsam bir elektronik firmasında yapmam gerek..

    hepinize tekar kolay gelsin...



  • evet arkadaşlar yokmu bu kadar elektronikçinin arasında bana bu konuda yardımcı olabilecek kişiler....
  • izmit ve cevresinde pekçok fabrika var. ve bunların büyük birkısmında plc kullanılıyor fakkat bu fabrikalarda tanık birileri yoksa işin biraz zor ama şansını sabancının fabrikalrında dene yinede ben sakosa da yapmıştım gayet faydalı oldu benim için. istanbulda da izmitte de pekcok otomsoyon işi yapan firma var onlarla irtibata geç. ama malesf ki onlarda da tanıdık olayı büyük faktör.
  • haklısın alg 444 ama zaten bana bir yer ayarlıycak bir tanıdığım olsa burda konu açmama gerek kalmazdı fdüşüncelerin çok doğru bu devirde artık torpilin yeni nesil ismi referans olmuş bizim gibi öğrenci bir adam bu piyasaya daha merhaba bile dememişiz ne kadar tanıdığımız olurki ancak buralarda ilk tanıdığımız insanlar çıkıyor genede bu yazımı belki gören duyan olur diyorum sanada cevabın için teşekkürler çalışmalarında kolaylıklar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.