Şimdi Ara

Yazıcı, Fotokopi, Faks Tavsiyeleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşyerine alınmak üzere çok pahalı olmayan (Azami 500YTL) Yazıcı, Fotokopi, Faks Makinası almak istiyorum. Bunların hepsini yapabilen makinalar var. Ancak yönetmelik gereği hepsini ayrı ayrı almak mecburiyetinde kalabilirim. (Yalnız bu durumda 500YTL seviyesini nasıl tuttururum bilemiyorum.

    Önerilerinizi bekliyorum.

    Sevgiler, saygılar...



  • tam olarak amaç ne için ( renkli baskı ihtiyacanız warmı, ortalama ne kadar baskı alırsınz, fax trafiğiniz ne kadar yoğunlukda v.s )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: skywalkertrance

    İşyerine alınmak üzere çok pahalı olmayan (Azami 500YTL) Yazıcı, Fotokopi, Faks Makinası almak istiyorum. Bunların hepsini yapabilen makinalar var. Ancak yönetmelik gereği hepsini ayrı ayrı almak mecburiyetinde kalabilirim. (Yalnız bu durumda 500YTL seviyesini nasıl tuttururum bilemiyorum.

    Önerilerinizi bekliyorum.

    Sevgiler, saygılar...


    selamlar....oncelikle ben cevap vermek icin degil ayni fiyat araliginda bi yazici baktigimi belirtmek isterim...."renkli lazer yazici/fotokopi/fax" ozellikleri ve 300-600 ytl arasi fit oldugum bisey bakiorum....gunluk ortalama 8-10 -azami- cikti aliyorum...fax ve fotokopi cok elzem olmasa da mutklaka kullanilacak....(hani scanner da olsa hic fena olmaz yani..)

    fatura ciktilarim icin OKI MICROLINE 1190 kullaniyorum....bu yaziciyi alirsam gunluk 8-10 civarinda olan ortalamam mutlaka 15-20 ye rahat cikacaktir....

    simdiden tesekkur ediyorum cunku; fotograf makinami, cep telefonumu, laptopumu,PPCmi, LCD tvmi,PC mi hep donanimhaber forumlarinin rehberligiyle aldim....ve hicbirisinden sikayet etmedim....muhtesem bi kaynak....akkoyun-karakoyun belli oluyor....herkesin emegine tekrar tesekkurler....yazicimi da tavsiyelerinize gore alicam...baska bi alternatif dusunemiyorum....herkese kolay gelsin...!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katakulli -- 11 Mart 2008; 12:17:30 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.