Şimdi Ara

Yazıcı Sunucusu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şirkette hp Laserjet 3030 Multifonksiyonel yazıcı var ve ağa bir bilgisayar üzerinden paylaştırılıyor.

    Fakat konum itibariyle yazıcıyı bu bilgisayardan daha uzak bi yere almak gerekiyor ve daha da önemlisi bilgisayar açık/kapalı fark etmeksizin yazıcıdan çıktı alabilmek istiyorum.

    Biraz araştırmam sonucu Yazıcı Sunucusu/Print Server'ların işime yarayacağını gördüm. Piyasa da değişik markalar var Ladox, Edimax, D-Link, Linksys ve hp.

    Fiyatları çok pahalı olduğundan hp JetDirectleri direk eledim. Ladox'u ilk defa duydum Edimax nasıldır bilmiyorum D-Link'in de Multifonksiyonel yazıcı desteği yok.

    Sonuç olarak Multifonksiyonel yazıcı destekli, 1 USB portuna sahip, sorunsuz bir Yazıcı Sunucusu tavsiyesi istiyorum.


    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler



  • print server ozellikli adsl modemler var(usr ornegin, modelini hatirlamiyom). kendi modemini ikinci el sitelerinde satabilirsen bunlardan bi tane alman daha iyi olur. kablo karmasasini biraz da olsa azaltmis olursun.
  • usr 9107 ikinci elde bulunuyor ancak bu üründe taramayı kullanamazsınız sadece ağda yazdırma yapabilirsiniz. Diğer ürünlerde de yazdırma desteği kesinlikle vardır ama tarama desteği olup olmadığını ayrı oark sorun derim. Hp'nin tam destek vereceğini bekleme mümkün ama onda bile ağda tarama yapıp yapayacağınız konusunda bilgi almaya çalışın.
  • Edimax'ın PS-1206MF kodlu ürünü var ve kullandığım yazıcıyı tüm özellikleriyle destekliyor, hepsiburada.com da 60 Dolar+KDV. Bu ürün aklıma yattı gibi, daha iyisini bulamazsam yakın zamanda alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.