Şimdi Ara

Yazıcı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni konu açıp forumu kirlettiğim için şimdiden özür dilerim. fakat aradığımı araştırdğım kadarıyla konularda bulamadım. bitmeyen kartuşlu canon kullanıyordum fakat hiçbir zaman çok fazla verim alamadım. genelde renkli modelleri iş gereği çıkartıyorum ve renklerde problem oluyor ya da çizgiler beliriyor. bu yüzden yeni bir yazıcı almak istiyorum. bitmeyen kartuş sistemini kullanmak istemediğimden doldurulabilir kartuşlu modellere baktım. bunun için renkleri ayrı olan kartuşlu yazıcı gerekiyor sanırım. 200-250 civari bir fiyata böyle bir yazıcı bulamadım. Kaçırdığım bir site ya da firma olabilir. Bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum ya da başka bir çözüm önerisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.



  • mras87 M kullanıcısına yanıt
    montajda bir sıkıntı yoksa ve kafa temizleme ile çizgiler giderilemiyorsa kartuşunuzu değiştirerek cihazınızı kullanmaya devam edebilirsiniz aslında.
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    montajda sıkıntı var mı bilmiyorum ama ne kadar uğraştıysam kartuş hortumlardan mürekkebi tam çekemiyor. Arada hep boşluklar mevcut. Sadece siyah kartuş için 50 tl istediler yazıcım çok eski olduğu için böyle bir harcama yapmak istemedim. Ama bu fiyata istediğim gibi bir yazıcı bulamazsam mecburen sanırım yaptırmak zorunda kalıcam.
  • mras87 M kullanıcısına yanıt
    Mürekkebin hortumdan kartuşa tam gidememesinin sebebi bağlantıların iyi izole edilmemiş olmasıdır. Muhtemelen dirseklerin kartuşa girdiği noktada kaçaklar oluyor. Kartuşlara şırıngayla mürekkep enjekte edip o bağlantılarda silikonla izolasyon sağlarsanız kullanmaya devam edebilirsiniz. Sizin paranız da olsa dışarı giden milli servettir. Forum üyelerinde bu bilinç olmalı.
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    kendi adıma konuşmak gerekirse bu bilince sahip olan bir üyeyim. Çok yüksek miktarlarda olmasa da ihracat yaparak kendime ve ülkeme de katkıda bulunuyorum. Zaten ilk mesajımda olan varsa başka çözüm önerisi duymak isterim cümlesi bu bilincimi ortaya koyduğunu düşünüyorum. Önerinizi deneyeceğim umarım fayda sağlarım. Olumsuz bir durumda bu fiyata yazıcı bulma sanşım yok mu peki?
  • mras87 M kullanıcısına yanıt
    Amacım eleştiri değil bir hatırlatma yapmaktı, yanlış anlaşılma olmasın lütfen :)
    Bu fiyata ip Canon 7250 modelini önerebilirim. Dolabilen kartuş ve mürekkeple birlikte 150 tl civarında ekstra ödemeniz gerekebilir.
    CISS montajlı olarak düşünürseniz;
    http://www.sarfet.com/U621,14,canon-pixma-ip7250-ocp-surekli-murekkep-besleme-sistemli-foto-yazici-qc-canon-ciss-yazicilar-smbs-canon.htm
  • OCP Türkiye kullanıcısına yanıt
    yanlış anlamadım kesinlikle. konuyu dolaşan bir kişi bile görüp ürününü tekrar kullanmaya çalışşa yeterli olur. yardımlarınız için çok teşekkür ederim. iyi günler diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.