Şimdi Ara

Yazıcı tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aylık en az 10.000 sayfa siyah beyaz çıktı alabileceğim bir yazıcı önerir misiniz bana?Benim için en önemli kriter,kartuş dolumunun ve chip ücretinin olabildiğince uygun olması.Daha önce Samsung 2851 modelini kullanıyordum.

    internette şu ürünü gördüm,kullanılabilecek bir ürün mü?

    http://www.vatanbilgisayar.com/brother-hl2130-hl-2130-lazer-yazici/productdetails.aspx?I_ID=55831

    Sizin tavsiye edebileceğiniz bu kriterlere uygun başka yazıcılar varsa yardımcı olursanız sevinirim.







  • 2130 700 sayfa çıktı veriyor bulabilirsen 2040 modelini al derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viking_Thor

    2130 700 sayfa çıktı veriyor bulabilirsen 2040 modelini al derim

    bu aylık 700 sayfa mı yoksa 1 kartuştan çıkan miktar mı?

    birde sizin tavsiye ettiğiniz modelde,bitmeyen kartuş kullanılabiliyor mu? tavsiye edermisiniz bitmeyen kartuşu
  • evet bir tonerden 700 sayfa çıktı alınabiliyor, brother hl 2040 ile bu sayı 3000lere kadar çıkıyor çipi yok dolumu rahat fakat 4 dolumda drum değişmesi gerekiyor ben de bu üründen almayı planlıyorumhttp://www.teknosite.com/UrunDetay.aspx?Urun=65674 bu sitede var aradım stok durumunu sordum elimizde yok fakat siz sisteme geçtiğiniz zaman getirtebiliyoruz dediler ama aylık 10bin çıktı diyosunuz 12binde bu yazıcının drumının değişmesi gerekiyor gerçi uzun süre de kullananlar varmış ama
  • Arkadaşlar Canon MP190 yazıcım var ve uzun süredir kullanılmıyordu. hiç dolum yapılmadı henüz. yazılımda siyah beyazı boş gösteriyor, onun için siyah beyaz çıktıyı da renkliden alıyorum. geçen gün sınava giriş belgesinin çıktığını alacağım zaman resmimin üzerinde ve aynı dikey hizada olan bölümleri yazamadı, ikinci ve üçüncüyü denediğimde de durum aynı. sorun renkli mürekkebin de bitiyor olmasından mıdır yoksa mürekkep püskürten uçlardan dolayı mı? çözümü nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viking_Thor

    evet bir tonerden 700 sayfa çıktı alınabiliyor, brother hl 2040 ile bu sayı 3000lere kadar çıkıyor çipi yok dolumu rahat fakat 4 dolumda drum değişmesi gerekiyor ben de bu üründen almayı planlıyorumhttp://www.teknosite.com/UrunDetay.aspx?Urun=65674 bu sitede var aradım stok durumunu sordum elimizde yok fakat siz sisteme geçtiğiniz zaman getirtebiliyoruz dediler ama aylık 10bin çıktı diyosunuz 12binde bu yazıcının drumının değişmesi gerekiyor gerçi uzun süre de kullananlar varmış ama

    peki sizin tavsiye ettiğiniz bu üründe "bitmeyen kartuş"kullanabiliyor muyuz?
    Siz 12 binde bu yazıcının durumunun değişmesi gerekiyor demişsiniz,ne demek istediğinizi tam anlamadım.Yani,aylık 12 bin baskıdan sonra yazıcı pert mi olur diyorsunuz.




  • epson m2300dn al high capacity ile 8000 sayfalara cıkabilirsin std ise 3k.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.