Şimdi Ara

Yazıcı yazdırmıyor yazdır diyince iptal edilmiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sıkıntım yazıcının yazdırmaması ve yazdırma işleminin silinmemesi ile ilgili.Ayrıca yazdırma işlemini silme işlemi bitmediği gibi bilgisayar kapansa bile bitmiyor.Öyle açık bir vaziyette duruyor.siliniyor-yazdırıyor diyor.Bilgisayarımda win8 yüklü yazıcım hp deskjet 3920.yazıcıyı zaten kuramamıştık win8 e kurduk ilk yazdır dediğimizde olmuştu ancak toner olmadığı için yazdıramadık.Toner aldık yeni.Onları taktık ancak yazdırma işlemi gerçekleşmiyor.Yazdır diyince bilgisayar hiçbir şekilde fiziksel faaliyet yok.Yani ne kağıdı alıyor ne de eskiden yazdırdığımız zaman o çıkan yazdırma sesi.Arkadaşlar bu sıkıntı işletim sistemi ile ilgili mi?Eğer öyle ise diğer bilgisayarların birinde çalıştırırım.Ancak sıkıntı donanımsal ise ne yapmam lazım.Ayrıca bu win8de yazdırma kuyruğunda bulunan işlemi kaldıramadım bir türlü.siliniyor yazdırılıyor diyip kapanmıyor da yazdırmıyor da.Onu geçtim bilgisayar kapanınca bile bu durum devam ediyor.Cihazı tekrardan takıyorum tık yok.Lütfen yardım edin arkadaşlar çok önemli.







  • Yaziciyi baska bir bilgisayarda en fazla win7 de deneyin cikti vermezse tazicida sorun var yazdirna kuyrugundakileride silmek icin google da aciklamasi var bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki saolun.Gerçi şimdi çalıştırdım.Beklettim 5-6 saat kapalı.Herhalde makine de sorun var.
  • slm, benimde yazıcı ile ilgili bi problemim var belki yardımcı olabilirsiniz. iki bilgisayar tek yazıcı var.Yazıcı masaüstü pc ye bağlı, paylaşıma açtım, laptop ta yazıcı görünüyor, yazdırma için laptoptan belge gönderiyorum fakat yazıcıdan çıkmıyor, belge bekliyor. Sorun ne anlamadım. Bir fikriniz var mı acaba?
  • tawny eagle T kullanıcısına yanıt
    bana kalırsa varsayılan yazıcı olarak ayarlamadın.eğer ayarlıysa bir kartuşları takıp çıkarın.Sonra açıp kapatın yazıcıyı öyle deneyin.
  • hocam senin yazıcıda varsayılan mı, ayrıca yazdırılıyor kısmını iptal et deyince kapanması lazım yada sil var baglantı kablosunu kontrol et bendede vardı bir kac yıl once eski yazıcıydı o işletim sistemiyle alakalı degil yazıcıdan oldugunu dusunuyorum cunku bende degiştirdim ve problem ortadan kalktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.