Şimdi Ara

Yazıcı yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Aspire 5100 kullanıyorum. Notebookuma HPC4280 model bir yazıcı bağlayıp kurmak istedim ancak bir türlü tanıtamadım. Bildiğiniz üzere USB üzerinden yükleniyor. Acaba yeni bir yazıcı olması ve Vista tabanlı hazırlanmış olmasından dolayı mı yükleyemedim diye düşünüp yine XP yüklü başka bir PC üzerine kurdum ve sorunsuz kullanıyorum. PC üzerinde kurulu bulunan eski model HP LaserJet1020 yazıcıyı da (hani modeli de eski ya) nasıl olsa tanır diyerek notebookuma bağladım ancak aygıt tanınamıyor hatasıyla yine karşılaştım.

    Notebookuma ağ üzerinden yazıyı yükleyip sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ama doğrudan bağladığımda yükleme sorunuyla karşılaşıyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.



  • Arkadaşlar çok merak eden ve yardım eden olmamış ama sorunu çözdüğümü belirtmek istedim. Başka bir siteden yardımcı olan arkadaşlar da oldu bunu belirtmeden geçemeyeceğim.

    Sorun aygıt yöneticisinde listelenen USB hublarının kaldırılıp yeniden taratılmasıyla hallediliyor. Çok uğraştırdı ama bu kadar basit bir hadiseymiş. Hepinize teşekkür ederiz.
  • Madem çözüldü kilit...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.