Şimdi Ara

YAZICIM ÇIKTI ALMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese. Macbook M2 cihazıma Canon G2411 model yazıcımı çıktı almak adına tanıttım. Ancak ''ölçek'' alanındaki değer aralık dışında diye bir uyarı veriyor. Yazıcıda detaylı ayrıntı kısmına girmeyip sadece çıkan sayfada ''yazdır'' dediğimde ise gelen sayfada sayfalar yazdırılıyor diyor yükleniyor ve tamamlandığında uyarı kaybolup gidiyor hiçbir çıktı almamış oluyor ? Başka hiçbir problem yok yazıcı da online gözüküyor kablosu ile de bağladım zaten. Ancak anlamadım neden böyle oluyor... yardımcı olabilirseniz çok sevinirim valla mac i de yeni almıştım hevesim gitti iyice...




  • Bende de aynı sorun var, çıktı alma ekranından Pdf olarak kaydet dediğinde de aynı hatayı alacaksın. Bazı baskılar sorunsuz alınırken bazı baskılarda bu hatayı veriyor ve hiç bir şekilde baskı alamıyorsun.

    Yazıcım: Epson L3150

    Bilgisayar MacBook Air M2 2022

    Yazılım: macOS Ventura Sürüm 13.1 (22C65)

  • Apple ile bunu konuşalı aylar oldu. Müthiş bir hata buldunuz tebrikler, dünya çapında bazı geri dönüşler var ama Türkiye'de bunu fark eden ilk kişisiniz, muhtemelen ilk güncelleme ile düzelecektir ve güncelleme de herkesten önce size gelebilir. Dedi.


    Aylar geçti, birden fazla güncelleme geldi, ama düzelen bir şey yok. Artık Ventura yüklenemeyen eski macimde böyle bir sorun yaşamıyorum. pc'de de böyle bir sorun yaşamıyorum.


    çözümü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.


    Sevgiler

  • Teşekkür ederim konu hakkında farklı bir bilgiye ulaşır iseniz paylaşmanız çok iyi olur

  • bu soruna ek olarak kağıt tipini A4 seçmemize rağmen yazıcıdan yanlış kağıt uyarısı alıyoruz. çözümü bilen varsa yardımınızı rica ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.