Şimdi Ara

YAZIKLAR OLSUN TELEKOMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar bu ne biçim iş anlamadım gitti..Şimdi 1 ay öncesine kadar yani 28 Eylüle kadar kotalı ADSL üyesiydik..Ağustos ayında 2 GB kotayı aştığım için 49 milyon fatura geldi..Buraya kadar her şey normal ama kota bana yetmediği için sınırsıza başvurma kararı aldım(27 Eylül) ve sınırsıza başvurursam bunun bir sonraki ayın 1 inde uygulamaya konacağını bildiğim için 3 gün öncesinden başvurayım dedim..Şimdi Eylül ayı faturası geldi ama o da ne tam 74 milyon.. şimdi 2.4 GB kota aşım ücreti 24 ytl 29 da Eylül ayı ücreti toplamda 54 ytl gelmesi gerekirken 74 ytl geldi yani adamlar beni Eyül ayı için sınırsız tarifeden ücretlendirmişler faturada Limitsiz tarife yazıyor yani 29 milyon yerine 3 gün için 49 ytl kesmişler ayrıca kota aşım ücreti olan 24 ytl'yi de ekleyince 74 ytl ediyor..Ben şimdi bundan hiç bişey anlamadım..Bu ne biçim kazıktır böyle sen hem limitsiz tarife de hem de kota aşım ücreti al.. Normal olanı 29+24=54 olması gerekirken adamlar nasıl 49+24=74 fatura keserler hem de 3 gün için..Lanet olsun böyle işe..Lanet olsun Telekoma..Ben şimdi ne yapacam ödeyecem mi bunu bana bir akıl verin..







  • sanıyorum bi arkadaşın daha başına gelmiş bence git konuş onu.karar versinler bari ya 29+24 gelsin.yada 49 gelsin.ikisinden biri gelmeli.bence hemen vakit kaybetmeden en kısa sürede hallet.varsa mantıklı açıklaması yapılır ama saçmalık
  • ödemeden itiraz edemezsin. Önce ödeyeceksin sonra yeni faturandan mahsup edecekler.
  • ödemeden yapmazlar, yani sana şu tercih hakkını veriyorlar 25 milyon için acaba uğraşırmısın uğraşmazmısın. Bir süre sonra "yaa lanet olsun 25 ytl sine sizin olsun" deyip bırakacağını tahmin ediyorum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ta4cmj

    ödemeden yapmazlar, yani sana şu tercih hakkını veriyorlar 25 milyon için acaba uğraşırmısın uğraşmazmısın. Bir süre sonra "yaa lanet olsun 25 ytl sine sizin olsun" deyip bırakacağını tahmin ediyorum..


    katılıyorum sana yada kendini birisini döverkende bulabilirsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: competitor


    quote:

    Orjinalden alıntı: ta4cmj

    ödemeden yapmazlar, yani sana şu tercih hakkını veriyorlar 25 milyon için acaba uğraşırmısın uğraşmazmısın. Bir süre sonra "yaa lanet olsun 25 ytl sine sizin olsun" deyip bırakacağını tahmin ediyorum..


    katılıyorum sana yada kendini birisini döverkende bulabilirsin

  • önce öde sonra itiraz et mantığı var ne denilebilirki
  • sinirsiza gecis icin veya sinirliya gecis icin sadece imzali dilekce veriyorsun. sana geri bir belge verilmiyor ki; senden alinan belge islem gorsun? bu durumda senin belgenin islem gormesi ihtimali senden o belgeyi alan zati muhterem kardesimizin su mubarek gunlerdeki hali ve dikkatine kaliyor.
    o yuzden bunlari dikkate alaraktan senin bu noktaya gelmemen gerekiyordu. ancak ne zaman sinirsiza gectigine dair bir allah allahhh mozilla firefoxun yaptigina bakk kelimeler arasina smiley koyamiyorsun!!! gidiyor taa cumlenin en sonuna koyuyor muhahaa.. neyse nerde kalmistik haa ancak

    senin kotasiza gecisin normal olarak basladi ise bu senin icin bir delildir tabi ki yok edilmezse her halukalde ki bu boyle mi yaziliyordu bilemiyorum kabahat sende be ocam bu isi en basinda sorgulayacaktin, simdi degil..




  • yalnız olay çok güzel önce öde sonra itiraz et.. peki bu beyinsiz telekomda bu olayın farkında dimi eğer bi faturayı her ne sepele olsun ödediysen borcu kabul ettin sayılıyo daha doğrusu devlet genelde bunu yapıyor


    telekom bıktım sana bunu yapmaktan


    nerdesin be OGER nerdesin
  • YAŞASIN OGER

    KAHROLSUN tÜRK tELEKOM
  • GİT İTİRAZ ET DİLEKÇE FELAN YZ BU NE BÖYLE YAAAAAAAAAAAAAA
  • Benim başıma böyle bişi gelirse kesinlikle bi yetkliyi dövecem orda
  • quote:

    ödemeden itiraz edemezsin. Önce ödeyeceksin sonra yeni faturandan mahsup edecekler.


    arkads dogru diyo bide faiz yeme
  • 25 YTL içinmi fahiş fiyat diosun?Yaw hiç sizde akıl fikir yokmu allah aşkına internetin kotalısı sınırlısı sınırsızımı olur ya?Kotalı internet alırken düşünecektin bunları telekom sizin gibi kerizlere az bile yapıyor aslında.Ödeyecemmi diye soruyorsun bide;ödeyeceksin tabi.Kotalı interneti savunurken sizler yazmıştım buraya ''ben kotamı aşmışım telekom bana kallavi fiyat geçirdi'' diye bir sürü ağlayanlar olacak mümkünse buraya topic açmasın diye.

    Kotalı ADSL aldınız telekomu bela ettiniz başımıza şimdi adamlar herkese kota sokmaya uğraşıyor sırf sizin 2 kuruş az ödeyecem kotalı alacam zihniyetiniz yüzünden.Beter olun!!!!
  • Bende geçen ayın ilk haftası limitsiz tarifeye geçmiştim bu mesajı okuyunca 163 ü arayıp borcuma bi bakayım dedim ve şok oldum!
    "27 Ekim son ödeme tarihli 81 YTL borcunuz bulunmaktadır" diyor.
    444 0 375 i arayıp üstüne basa basa ÖZELLİKLE sordum, dedim ki:
    "Şimdi bu tarife şu andan ihtibaren mi geçerli? yoksa bir sonraki hesap kesiminden sonra mı?" diye. Bana verdikleri yanıt: "Şu andan ihtibaren sınırsız bağlantıya geçmiş bulunuyorsunuz ve artık sınırsız olarak kullanabilirsiniz."

    Fatura henüz elime geçmediği için ayrıntıları bilemiyorum, elime geçer geçmez ayrıntıları yazacağım. Bana en yakın zamanda telekom yolu göründü.
  • Fatura az önce geldi. İşte ayrıntılar:

    Erişim şekli, Tarife : 256K Limitsiz
    Aylık ücret : 36.84 YTL
    Kullanım ücreti(Eylül) 24.25 YTL
    Toplam 61.09 YTL
    vergiler vs. 20.16
    Genel Toplam : 81.25 YTL

    Kota aşım miktarı 3378 MB

    Diyecek bişey bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.