Şimdi Ara

Yazılım Kursu Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ankara'da C# Yazılım Kursu almak istiyorum. Sizce hangi yazılım kursuna gideyim, Ankara'da yazılım kursu tavsiyesi olan var mıdır?



  • valla ben de şimdi aynı konuyu açmak için bakınıyordum. ankara da android, java, C# vb. öğrenebileceğimiz kaliteli kurs önerisi olan varsa ve yazarsa çok memnun olurum. öncelikli tercihim ücretsiz halk eğitim kursları :) olmazsa ücretli özel kurslar
  • gokturk_bas G kullanıcısına yanıt
    sen hangi kursa ve ne kadara yazıldın? birde ben çalıştığım için her haftasonu müsait olamayabiliyorum. ders telafisi yapıyorlar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokturk_bas

    Bu mesaj silindi.
    Fiyatlar ne civarlarda, ödeme yöntemleri neler, taksitte fiyat fark ediyor mu?
  • Bence udemy den egitim seti alip alt yapi olusturabilirsiniz. İleri ki seviyelere herhangi bir kursun cikaracagini zannetmiyorum, alt yapiyi iyi aldiktan sonra kendini gelistirmek sana kalmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslanyi kullanıcısına yanıt
    şu an udemy de anneler günü indirimi varmış. bütün kurslar 24,99 yazıyor. normalde fiyatları nasıl? indirim hikaye mi gerçek mi acaba?
  • Bende Vektörel Bilişim'den eğitim Aldım kesinlikle tavsiye ederim.
  • omrgngr57, mhmtynce, alynylmaz224. bu 3 kişi donanımhabere bugün kayıt olmuş ve 10 ar dakika aralıklarla vektörel bilişim i övmüş. tesadüf mü acaba???
  • cagix C kullanıcısına yanıt
    yani çok tesadüf
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagix

    omrgngr57, mhmtynce, alynylmaz224. bu 3 kişi donanımhabere bugün kayıt olmuş ve 10 ar dakika aralıklarla vektörel bilişim i övmüş. tesadüf mü acaba???
    vektörel bilişime gelmeyin diyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagix

    omrgngr57, mhmtynce, alynylmaz224. bu 3 kişi donanımhabere bugün kayıt olmuş ve 10 ar dakika aralıklarla vektörel bilişim i övmüş. tesadüf mü acaba???
  • @Göktürk_bas kursun fiyatını ve ders saatlerini yazar mısınız. Şuanda yazılımcı olarak çalışıyorum demissiniz bu iş imkanı kurs sonrasi mi oluştu ? İş konusunda referans sağlıyorlarmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokturk_bas G kullanıcısına yanıt
    Selam goktutk_bas

    İki şey sorucam sana;

    1-)Vektörel bilişiden şemsettin cankurtaran,ortakları veya çalışanlarından birimisin?

    2-)Gerçekten Javayı buradamı öğrendin?

    Cevabını merak ediyorum,doğrusunu yazarsan ben cevap yazmıyacağım..eğer yazmazsan yazacağım..
  • Arkadaşlar vektörel bilişimi övenlerin tamamı kendi sahipleri yada çalışanları sakın inanmayın..
  • Herkese Merhaba,

    1 yıl sonra yazabildim tekrar, forumlarda ve pek çok alanda araştırma yaptım, yazılım kursu ile ilgili, pek çok kursla görüştüm bazı arkadaşlarımın gittiği kurslar filan da vardı tüm deneyimlerimi aşağıda paylaşıyorum.

    Önce internetten araştırdım. sonra kurslarla tek tek görüştüm. sonra arkadaş tavsiyelerini aldım.

    Bilge adama giden arkadaşım vardı onun anlattığına göre gittiğine pişman olmuş hoca konuları anlatmaya çalışıyormuş ama yetersiz kaldığı için sürekli hata alınıyormuş onu da çözmek için 1,2 saatlerini harcıyorlarmış deneme yanılma ile dolayısıyla konu bütünlüğü anlaşılmıyormuş çocuk çok yetersiz kalmış. Ayrıca kursun ortasında 2 hoca değişmiş hepsi de bir öncekinin anlattıklarını anlatmış ve süre dolup kurs bitmiş. Dolayısıyla ben de burayı elemiştim.

    Bilişim eğitim merkezi ile görüştüm fakat bana samimi gelmedi, ayrıca bi arkadaşımdan duyduğum bazı şeyler var orayla ilgili almadığı eğitim için haciz filan göndermişler, bir de benim kurs aldığım yerde bi arkadaş ordan eğitim almış yetersiz kalmış şimdi benim aldığım yerden birlikte alıyoruz, çocuk çok fark var arada diyip duruyor, oraya gittiğine verdiği paraya acıyor. O yüzden bilişim eğitimide tavsiye etmem.

    Ben vektörel bilişim'den aldım eğitimi arkadaşlar, gerçekten çok memnun kaldım. En önemlisi hoca bence, hoca hakkaten çok deneyimli, o kadarki sınıfta sorulan soruların ne olacağını sanki bilir gibi sorunun devamını kendisi söylüyor her seferinde gülüyorduk bu duruma, şöyle yapsak nasıl olur diyosun değil mi derdi :) Hakan kardeş bu yorumu okursan senden bahsettiğimi anlarsın :)

    derslerin videolar ile kayıt altına alınması tekrar açısından çok iyi oluyor, bir de uzaktan eğitimle destek oluyor, etütlere dahil ediliyorsun sınavlar yapılıyor eksik bir konu bırakılmıyor bu yüzden disiplini çok sevdim.

    Ben bu eğitimi alacak arkadaşlara vektörel bilişimi tavsiye ederim, ödevlerin yapılması şartı ile tabi, yani kurs size bi çok noktayı gösteriyor ancak sizin de çaba göstermeniz gerek, her işte olduğu gibi. Ben şuan bir yazılım firmasında çalışıyorum. Arada bir de Vektörel bilişime gidiyorum, hocamla sohbet ediyoruz.




  • yıllardır şu forumda açılan vektörel bilişim temalı konuların özeti :

    "abi bilgeadamda hocalar sıkıntılıymış, bilişim eğitimde mali açıdan şöyle böyle oluyormuş, ama vektörel bilişim var ya uuf"

    ticaret ahlakınız yok rakipleri karalayarak milleti oltalamaya çalışıyorsunuz ok anladık, bari senaryonuzu değiştirin be kardeşim, bir kere de bilişim eğitimin hocaları kötü olsun mesela biraz varyasyon yaratın, azıcık yaratıcı olun ya
  • İnsan birkaç farklı konuya yorum yapar da öyle gelir :)
  • evet kimsenin ekmeği ile oynamamak lazım ama sikayetvar.com da binlerce şikayet var ve avukatla tehditlerle şikayetler kaldırılıyor. bu yüzden kankam ile birlikte şişlide Infotech Academy kursunu araştırdım ve kaydolmaya karar verdik şuan iyi gidiyor.
  • erhanakansel E kullanıcısına yanıt

    Kardeşim kaç tane konuya baktım her yerde infotech i de sen övüyorsun ve burada gelmiş başkaları üzerinden prim yapıyorsun. Bırakın şurda insanlar güvel tavsiyeler versin, birilerinin kuklası olmuşsunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.