Şimdi Ara

Yazılımda hangi alan da ilerlenmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Sormak istediğim bir sorum var. Şuan piyasanın ihtiyaç duyduğu tecrübe anlamında sıkıntı çıkarmayacak, biliyorsan gel veya alaylı isen gel denilebilecek bir iş kolu konusunda tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Maaş skalasının yüksek olduğu tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.


    Go

    Python

    Unity

    E-ticaret le ilgili farklı tavsiyeler vb. şeyler




  • Hocam mobil geliştirmeciler şu an gördüğüm kadarıyla genel olarak işsiz kalmıyor(istisna olabilir) yazılımda ilerleyeceğin alan biraz da senin isteğine bağlı, tanıdığım bilgisayar ve yazılım mühendislelerinden duyduğum kadarıyla istemsiz sadece yüksek maaş maksadıyla seçen ve onun üstüne yoğunlaşmaya çalışan arkadaşların projelerinde sürekli sıkıntılar çektiği ve bu sıkıntılara oranla maaş problemleri çektiğini söylemişlerdi.
    Maaş sıkıntısını şöyle çekiyorlar, projelere seçilen arkadaşlara imzalatılan sözleşmelerde yer alan istek-talep bölümü var diye biliyorum(yanlışım varsa düzeltin lütfen) bu istekler karşılanırsa sözleşmedeki miktar ödemesi sağlanıyor,isteklerin karşılanmaması veya 9 isteğin 6’sı karşılanması durumunda maaş olarak düşüş yaşanıp kötü bir imaj bırakıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.