Şimdi Ara

Yazın Kalan Süresinde TYT ve 11. Sınıf Konuları Bitirilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar. Bu sene 12. sınıfa geçeceğim. Yarından itibaren her gün yaklaşık 10 saatimi vererek başlamayı düşünüyorum. TYT'ye bakacak olursam konu olarak fazla eksiğim var ve bayağı şey unutuldu, şu an 60-70 net arası yapıyorum TYT'de. Bu sene 11. sınıf konularını da normal bir şekilde öğrendim ama yeteri kadar çalışmadım, sadece okul sınavlarından geçmeye yönelik bir çalışma oldu benim için. 11. sınıf deneme sınavlarından da hep 15-25 net arası yapıyordum. Yarından itibaren başladığımda okulların açılmasına hemen hemen 2 ay kalmış olacak. Bu süre zarfında TYT'yi bitirmeye ve 11. sınıf konularını tekrar etmeye vaktim yeter mi sizce? Bu süre zarfında neler önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.




    1. Sakın pat diye 10 saat ile başlama


    2. Vaktin yeter ama şunu unutma sen bu 2 ayda 11. sınıf ve tyt yi tekrar etsende ben bunu yaptım diyerek önceki konulara göz gedirmeyi ihmal etme.

  • Direkt günlük 10 saat ile başlamak sağlıklı değil, tavsiyem önceliği tytye vermeniz özümseyerek konu eksiklerinizi kapatmanız. 90 95 bandına ulaştıktan sonra 11e bakabilirsiniz.

  • Ben de aynı durumdayım hocam tyt 80 civarı 2-3 gün önce başladım 6 saat çalışıyorum günde. Tyt bitirmek için vakit yeterli bence, 11 konuları yetişir mi bilemiyorum tyt bitirmeye öncelik verdim şu an
  • Hocam aslında bayramdan önce TYT'ye başladım günde 5-6 saat çalışıyordum ama bayramda ara verdim. Bir de şeyi soracağım size. Mesela TYT'de tüm konuları bitirdim ve artık deneme çözmeye başladım diyelim. Denemelerde eksiklerimin olduğu konuları gördüğümde onları nasıl bir şekilde tekrar etmeliyim?

  • Wanderfox kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de şey düşündüm birazcık. İlk baştan ben de derslerin TYT konuları bitirmeyi düşünüyorum, ardından direkt AYT'sine başlamayı düşündüm diğerlerinin TYT'si bitmese bile.

  • Atahan Kutlu A kullanıcısına yanıt
    Biten derslerin aytsine başlamak yerine ona ayıracağım süreyi diğer derslerin tytsini bitirmeye ayıracağım ben tyt konularını bitirip temiz kafayla ayt girmek için. Tyt denemesi yapınca bilmediğim bir konu çıkmasını istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.