Şimdi Ara

Yazın Ruhsat Taşımanın Zorluğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben de geçen şehirler arası yolda iki kez çevirmeye girdim sadece sürücü belgesi istedi. ruhsat sormadı
  • Çare bu

    Yazın Ruhsat Taşımanın Zorluğu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arabayı aldığım günden beri ruhsatı yanımdan ayırmam, asla arabada yada evde bırakmam.Çalınır malınır Allah korusun, üşenip sıkıntı çekmektense cebimde taşırım kafam rahat olur daha iyi.Ruhsatını sağda solda bırakan arkadaşlar ya zengin yada gamzız herhalde, arabanız çalınsa ruhsatta içinde olsa Suriye sınırından aracınızı geçirene kadar hırsızlar hiçbir çevirmede takılmadan devam eder.Ben sınırda askerlik yaptım bir kaç kere gözlerimle şahit oldum, lüks jipleri nasıl çalıp kaçırdıklarına.Kimini yakalıyoruz ama kimiside kaçmayı başarıyordu.Benim gördüklerimi görseniz sizde ruhsatınızı anahtarınızı vs. yanınızdan ayırmazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın Ruhsat Taşımanın Zorluğu

    Konu sahibi şununla boynuna dolayabilirsin ruhsatı. Terletir dersen t-shirt üstüne çıkarırsın güzel aksesuar olur.


    Ruhsatı yanında taşımak nedir ....?
  • ruhsatı cüzdanıyla beraber taşımak zorunda değilsiniz. cüzdanından çıkınca yarım sayfa boyunda küçük bir kağıt, cüzdana sığar. paraların yanına koy normal cüzdanda. ama arabayı bürüne emanet verirsen unutursun. aracı eşin kullanırsa ceza yer vs vs...

    ruhsatın yeri aynanın altı.
  • Kimlik bilgilerimi kullanıp adıma hat açtıkları ve 6 sene mahkemeye gidip geldiğim günlerden beri kimlik bilgilerimin yazdığı hicbir belgeyi araçta bırakmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence artık ne kimlik taşımalıyız ne ehliyet ne ruhsat, hepsi ıvır zıvır boş işler. Tc'den baksınlar her şeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon, cüzdan ve araba anahtarı zaten dünya kadar yer kaplıyor.
    Ruhsat taşımak bana göre değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: War Rock

    Ben arabayı aldığım günden beri ruhsatı yanımdan ayırmam, asla arabada yada evde bırakmam.Çalınır malınır Allah korusun, üşenip sıkıntı çekmektense cebimde taşırım kafam rahat olur daha iyi.Ruhsatını sağda solda bırakan arkadaşlar ya zengin yada gamzız herhalde, arabanız çalınsa ruhsatta içinde olsa Suriye sınırından aracınızı geçirene kadar hırsızlar hiçbir çevirmede takılmadan devam eder.Ben sınırda askerlik yaptım bir kaç kere gözlerimle şahit oldum, lüks jipleri nasıl çalıp kaçırdıklarına.Kimini yakalıyoruz ama kimiside kaçmayı başarıyordu.Benim gördüklerimi görseniz sizde ruhsatınızı anahtarınızı vs. yanınızdan ayırmazsınız.
    Araç çalındıktan sonra mümkünse ben paramı alana kadar bulunmasın zaten. Sonra isterlerse kendileri bulsunlar.

    Arabayı çalacaklar, suça karışacaklar veya arabayı soğana çevirecekler falan... Sonra araba bana geri gelecek, onunla mı uğraşacağım? Araba çalınırsa, mümkünse iki hafta bulunmasın da paramı alayım. Sonrası kaskonun sorunu, benim değil.

    -----------------

    Bir de şu anda Fusion'ı çalsalar çok sevinirim. Araçta muadillerine göre 5-6000TL'lik masraf var. Ama kasko firmasının haberi olmadığı için, paramı alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 4 Temmuz 2020; 0:45:25 >




  • Son 3-4 senedir polis çevirmede doğru dürüst ruhsat bile sormuyor.

    At torpidoya dursun.

    Araçların pahalı elektronik aksamını (Nbt, led far, Airbag vs) 2 dkda patlatmak varken senin aracını ne yapsın. Çok özel, klasik, lüks bir otomobilin varsa durum farklı. Standart otomobiller için yorum yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 senedir ruhsat torpidoda ama hırsızlık sayısı arttığından dolayı,bagaja stepne nin içine koyuyorum artk ,çevirme olrsa iner çıkartır vururum bagaja
  • Hocam bu çanta olmadan sokağa çıktığımda çıplak sokağa çıkmışım gibi hissediyorum, size de tavsiye ederim. :) İçerisinde cüzdan, ev anahtarı, araba anahtarı, ruhsat, gerektiğinde pasaport, tablet, metal suluk, kağıt mendil, yara bandı, mini çok amaçlı tornavida seti, elektrik bandı, dezenfektan, maske, plastik eldiven, kulaklık, telefon, telefon şarj aleti, kredi kartları, mini parfüm bulunuyor. Eski servisçi alışkanlığı :) Gel bir ay çantasız gez sana araba verelim deseler çantamı bırakamam o derece :)

    Yazın Ruhsat Taşımanın Zorluğu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wakanda

    Hocam bu çanta olmadan sokağa çıktığımda çıplak sokağa çıkmışım gibi hissediyorum, size de tavsiye ederim. :) İçerisinde cüzdan, ev anahtarı, araba anahtarı, ruhsat, gerektiğinde pasaport, tablet, metal suluk, kağıt mendil, yara bandı, mini çok amaçlı tornavida seti, elektrik bandı, dezenfektan, maske, plastik eldiven, kulaklık, telefon, telefon şarj aleti, kredi kartları, mini parfüm bulunuyor. Eski servisçi alışkanlığı :) Gel bir ay çantasız gez sana araba verelim deseler çantamı bırakamam o derece :)

    Hocam çantayı bir çaldırsan bir iki sene uğraşırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

    Hocam çantayı bir çaldırsan bir iki sene uğraşırsın

    Alıntıları Göster
    Orası öyle ama bu çantayı çalacak adamın benim kolumu kopartması lazım hocam :) Çanta askıyla hem omzuma bağlı hem yedek kordonu ile koluma bağlı. Önümü kesip çalmaları lazım ama o işte kolay değil hem boş gezmiyorum hemde bu konuda eğitimim var.
  • Ruhsat sürekli arabada benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bu açıdan düşünmemiştim çok mantıklı gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minik bi el çantası ile tüm sorununuz hallolur :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride vücudunuzdaki bir çip üzerinden tüm bilgilere erişebileceğiz. Ruhsat kimlik vs hiç birini kullanmayacağız. Biraz daha ilerisinde ise araba, ev vs. Kapılarını açıp motorlarını çalıştırmamız sadece bir sesli komutumuz yada el hareketimizle olacak. Ben 36 yaşındayım bu zamanları göreceğimi düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şirketler ne yapacak ? Adam her gün farklı araçla il dışına gidiyor. Ya Rabbim size başka dert vermesin bunlar hallolur zamanla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi içişleri bakanımızı aradım hemen hepsini bir karta taşıyorlar.

    sayın cumhurbaşkanımızda whatsaptan yazıyor bitmek üzere imiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.