Şimdi Ara

Yazlıkçı BiRi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu yazlıkçı biri galiba halen aktif olan bir sistem bende geçmeyi düşünüyorum oldukça uygun kullanan arkadaşlar varmı memnunlarmı öğrenmek isterim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratbekar

    Bu yazlıkçı biri galiba halen aktif olan bir sistem bende geçmeyi düşünüyorum oldukça uygun kullanan arkadaşlar varmı memnunlarmı öğrenmek isterim?

    ben 1 yıldan fazla oldu biri adsl kullanıyorum. Ttnetten bir farkı yok. Ancak müşteri hizmetlerinin kalitesinin düşük olduğunu ve hat sorunu olduğunda ttnet kadar ilgilenmediklerini bilin. Benim normalde kopma problemim olmazdı; geçen haftalarda bi problem oldu aradım düzelttiler yine bozuldu söyledim şimdi de sorun yok sorun sizde diyorlar geçiştiriyorlar.

    Yani müşteri hizmetleri kalitesiz bunu bilin, ttnette bağlantıda sorun yaşamıyorsanız biri'de de aynı hızı alırsınız. O konuda içiniz rahat olsun. Benim nadir problemim olduğu için geçmiştim. Yorumum idare eder-iyi oranında.




  • İsterseniz Goonette 8mbite kadar limitsiz 50 gb akk paketi 49 liradır.Taahüt olmadıgından istenildiği zman abonelik kapattırılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.