Şimdi Ara

YDS Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özel sektörde yabancı dil seviyeni kanıtlamak için YDS sınavı avantaj sağlıyor mu? Üniversite bu yıl bitti. Özel sektörde avantajı sağlıyor mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • YDS sonuç belgesi isteyen bir işletme varsa ancak orada işe yarar. Yoksa özel sektörün geneli belgelendirilmiş tahsile değil, gerçek zamanlı deneyime ve beceriye bakıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    YDS sonuç belgesi isteyen bir işletme varsa ancak orada işe yarar. Yoksa özel sektörün geneli belgelendirilmiş tahsile değil, gerçek zamanlı deneyime ve beceriye bakıyor.
    bu mesaja ek olarak, yeni mezun olduğun için kurumlar ingilizce seviyeni soracak. eğer herhangi bir başka sınav sonucu yoksa elinde yds'ye girip başvuru aşamasında yds puan sonucuna göre ingilizce seviyeni ifade etmen bir artı sağlayabilir.
  • YDS avantaj sağlamaz eğer özellikle istenmediyse ki isteyen olmaz. Çünkü biz, İngilizce kursları olarak günlük planını söyleyemeyen, yazamayan insanlara yani İngilizce'yi hiç bilmeyenlere 50-60-70 puan aldırabiliyoruz. Bunu sadece soru çözüm teknikleriyle yapıyoruz. O yüzden sırf YDS puanı yüksek diye ortadaki fırsatı kapıyorsa başkaları, o işletmenin hatası olacaktır. Sen mülakatlar için konuşma becerini geliştirmelisin 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.