Şimdi Ara

yedek subaylıkta diz ve omuz yırtığı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iki omuzumda ve bir dizimde menisküs yırtığı var ancak belirteyim mekik şınav koşu vb şeyleri yapabilirim ama normal bi insana göre dayanma eşiğim çok düşük 15 şınavdan sonra kollarım titrer veya 10 dk koşsam dizim şişer gibi.
    bunu gittiğim gibi söylemeli miyim eğitimdeki sınavlarda sanırım koşu mekik şınav parkur gibi alanlar varmış raporlarım filmlerim cd lerim var bunları götürsem çürük mü verirler veya buna uygun spor yapamaz belgesi gibi bir şey verirler mi bunu söylememin mantıklı olup olmadığına karar veremiyorum gidip yapan arkadaşlar nasıl hareket etmem gerektiğini söylerlerse çok sevinirim iyi forumlar



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer aile hekimi sağlık yoklamasında herhangi bir rapor falan almadıysanız gittiğinizde birlikte vizeteye çıkıp oradaki doktora raporlarınızı gösterebilirsiniz. Duruma göre spordan muaf tutabilir. O raporu da tabura verirsiniz.

    Kütahya'da eğitimde dizini sakatlayan biri olmuştu. Vizite kıdemlisi ile merkeze hastaneye gitmişti. İğne falan eğitimin sonuna doğru düzelmişti.

    Kütahya'da Tugay içindeki asker hastanesi Dumlupınar üniversitesine bağlanmış, oradan doktorlar geliyordu. Gideceğiniz yerde de böyle bir yer vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.