Şimdi Ara

YEDİ TEPE ve ACIBADEM TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu iki tıptan birini düşünüyorum ben.Aranızda bilgisi olan varsa okulların zorluk seviyesi kadrolar kampüs olanakları ve sosyal aktiviteler konusunda bilgi verebilir mi?



  • Ben yeditepe hakkinda cok paragoz ve sikintili bir okul diye duydum. Ayrica kaldigin zaman bursun da iptal oluyormus. Her anlamda ogreciyi soguslemeye calisiyorlarmis ve ogrenci degil de musteri gozuyle bakiyorlarmis.
    Ama duydum iste. Adam gibi bilen niri olsa da aydinlatsa :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frank pais F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim yorumun için.Kendi yazında da demişsin zaten ben de ondan merak ettim. Pazartesi bir gezicem ikisini de. Orada örencilere sorarım bir durumu sana da haber veririm
  • ben sıralamama göre ikisininde tam burslusunu alıyorum ama şöyle sorunlar var. yeditepe için ingilizce problemi varmış öğrenciler sıkıntı çekiyormuş forumda okumuştum. iyi yanı bursları. 2bine kadar burs veriyor. yurt ücretsiz. cep harçlığı spor imkanları falan. ama dediğim gibi ingilizce konusunu iyi araştırmak lazım. acıbademi önerenleri çok duyuyorum dershaneden forumlardan vs. onda da ilk 500 e yurt ücretsiz oluyor. diğer türlü kerem aydınlar vakfına başvurman gerekiyormuş o da kayıttan sonra. yani üniversiteyi kazandıktan sonra yurdundan yararlanıp yaralanamacağın belli oluyor riskli biraz benim için tabi. maddi durumun iyiyse veya ilk 500 deysen sorun olmaz. tabi bursda çıkabilir bilemeyiz. ikisinin eğitimi konusunda biraz daha araştırma yapıyorum bilgilerimi paylaşırım.
  • Kadircrismes K kullanıcısına yanıt
    Çok memnun olurum haber verirsen . Ben de aynı durumdayım senle. Ama Aydınlardan burs alamam diye tahmin ediyorum çünkü durumumuz o kadar kötü değil. Şimdi Yeditepe nin imkanlarına bakınca da biraz enayilik gibi oluyor Acıbadem çünkü sonuçta hazırlıkla birlikte 7 yıl okuyacam ve 600. yüm biraz koyuyor . Yeditepe ile ilgili de senle aynı şeyleri duydum. Bende bir gidip bakacam ortama en doğrusunu buluruz umarım.
  • Okudum kardeşim yazını eline sağlık güzel araştırmışsın. Dikkate alıcam
  • kelkerik K kullanıcısına yanıt
    Heh tamam gercekten cok memnun olurum. Ben de bizim okulun eski mezunlarina bi yazmayi dusunuyorum bakalim ne diyorlar. Birbirimize bildirelim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cerrahpaşa mezunu bi doktorla konuştum 40 50 yaşlarında. bana özeli pek önermedi nedenini sordum ama tam anlayamadım :)
  • Acıbadem. Kalite konuşuyor
  • frank pais F kullanıcısına yanıt
    Adamsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frank pais

    Ben yeditepe hakkinda cok paragoz ve sikintili bir okul diye duydum. Ayrica kaldigin zaman bursun da iptal oluyormus. Her anlamda ogreciyi soguslemeye calisiyorlarmis ve ogrenci degil de musteri gozuyle bakiyorlarmis.
    Ama duydum iste. Adam gibi bilen niri olsa da aydinlatsa :)

    Bu yazdıgın bütün özel okullar için geçerli bilkent hariç
  • yeditepe daha köklü ve işi bilen bi okul.ilk açılan özel tıp fakültesi diye biliyorum.eğitim sistemi oturmuş bi okula gitmek her zaman daha avantajlıdır.yeditepede burslu okuyan arkadaşım var çok memnun üstelik ingilizcesi baya iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.