Şimdi Ara

Yedi24banko-Yedi24banko.com facebookda iddaa macı satanlar acıl yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslarhttps://www.facebook.com/Yedi24banko?fref=ts bu sıteye gıttım uye oldum uye olmadan oncede bı fotografcı abımle vıdeolarına attıgı kupon fotolarına baktık programlar sayesınde kontrol ettık montaj yok gel gelelım uye olmaya 150 tl yatırdım ABDULLAH YÜCEL adına 11095387 hesap numarası verdı ama soy adını vermedı orda abdullah dıye cıkar dedı ptt den ertesı gun yatırdım makbuzu falan attım sayfaya senı ozel tıolar ahmet adlı kısı eklıcek kabul et dedı ettım bekledım bekledım mac yok enınde sonunda 5 mac paylastı 2 mıslı basmıs ama verdıgı ıddaa banko maclar sayfasında 200 mıslı kupon fotosu var tahmınler saklı seklınde gıttım maclara 3 tl bastım sımdılık tam guvenemedım hıcbırı tutmadı bıde tutmadıgı gıbı benı ozel tıolar ahmet profılı engelledı sayfaya mesaj attım engel neden attınız falan dıye duzgun bı dılle sonra 1 saat sonra mesaj geldı verdıgımız rahatsızlıktan dolayı ozur dılerız profılımız patlamıstır su kısıyı ekleyınız dedı ekledım beklıyorum suan daha ılk bastan yattık hadı hayırlısı sonradanda sunu fark ettım win bettıng dıye bı sayfa paylasıyo aynısını bu adamda paylasıyo keske daha once fark etseydım bılmıyoruz daha bellı degıl bakalım ama..Sayfalara baktıgınız zaman gozunuz gonlunuz doyuyo bakıyoruz bırısı 250 bın begenı dıger 95 bın durumlarıda en az 2000 kısı begenıyo kandık artık lutfen sız kanmayın dıyorum ama ben akıllanmam bı adam var MEHMET KARATOSUN dıye 1000 tl ye mac satıyo adamın bı kac alıcısına ulastım gercekten kazandırıyo dıyo vıdeo cekerken konusuyo kuponu falan kanıtlıyo daha o adamda bı acık yakalayamadık 1000 tl olsun belkı alırımhttps://www.facebook.com/Spainbet50?fref=nf iste buda mehmet karatosunun profılı adam sadece telefon ıle gorusuyor sız ne dersınız sızce gerceklık payı yuksekmı yardım edın bu arada adam 25 den fazla kısıye satmıyo kuponu faceden asla kımseyı eklemıyo konusmuyo aynısını vıdeolarındada soyluyo lutfen yardım edın ben harbı harbı kafayı yedım 1 aydır :(







  • Kardeş,tamam yemişsin bir kere,ikinciyi neden arıyorsun ? Senin benim aklımın ermeyeceği işler yaparlar. Ama en azından aklın şuna ersin: gerçekten kazanan biri milletin ağız kokusuyla uğraşmaz. Facebookta saçmasapan hesaplar açmaz. Tamam mantıklı gelebilir baktığın zaman video vs..ama bunu sakın unutma.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksogul

    Kardeş,tamam yemişsin bir kere,ikinciyi neden arıyorsun ? Senin benim aklımın ermeyeceği işler yaparlar. Ama en azından aklın şuna ersin: gerçekten kazanan biri milletin ağız kokusuyla uğraşmaz. Facebookta saçmasapan hesaplar açmaz. Tamam mantıklı gelebilir baktığın zaman video vs..ama bunu sakın unutma.

    Bakın bu adamın dediğini kulağınıza küpe. Hayatınızın anlamı olsun. Bu sadece iddaa değil her şeyde geçerli. Zaten çok kazanan adam niye milletin ağız kokusuyla uğraşsın ? Niye insanlara parayla tüyo vereceğim diye yırtınsın ? Zaten çok kazanan bir adamsa her kupona 1000 misli basar tek kuponda tüm kazanacağı parayı toplar. Asla ama asla hangi konuda olursa olsun paralı taktik yöntem satanlara i-nan-ma-yın.
  • Facebook ve twitter'da kesin banko maç satıyorum diyenlerin hepsi dolandırıcı..
    Bayilerde tutmuş misli kuponların fotoğraflarını çekip paylaşıyorlar sanıyorum.
    Günahını almayayım; bir bayide, bir kişi tutmuş yüksek meblalı kuponların fotoğraflarını çekerken görmüştüm.
    O zaman, herhalde arkadaşlarına hava atmak için fotoğraflarını çekiyor diye düşünmüştüm..
    Paranızı bu tip dolsndırıcılara kaptırmayın yazık.. Adam zaten bilse niye başını belaya soksun? Kendi oynar kazanır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "internet üzerinde para ile maç satan,vip grup kuran kişi herkimse dolandırıcıdır." bu adamlar kurbanlarına maçın tüm olasılıklarını verdikten sonra elbet biri tutar.Oda teşekkürler diye mesaj atar durum budur.Bir sonraki kuponda oda kaybedicektir.

    şikeli maç diye birşey yoktur. 1/0 2/1 1/2 vs vs ... şikeli maç vardır ama sizin bildiğiniz gibi değildir.Bu maçları iki elinin parmağını geçmez bilen kişiler.İnternette davul zurna ile bagıra bagıra satılmazlar.
  • arkadaslar cevaplar ıcın cok tesekkur ederım bıle bıle yedık ıste kazıgı yapcak bısey yok sızde uyarın bu sayfaları kımse kanmasın arkadaslar cok tesekkur ederım adam hala kupon paylasmaya devam edıyo sayfada ama grupdakı paylastıgı kuponla alakası yok
  • bu ülkenin enayisi, kerizi hiçbir zaman bitmeyecek

    yarın öbürgün yine birisii konu açacak, beyler maç satın aldım dolandırıldım diye
    3 gün sonra yine açılcak beler bana şikeli maç sattılar ıngaaaaa paralarım gitti
    5 gün sonra yine açacaklar konu. beyler beğenilere, resim ve yorumlara aldandım maç satın aldım ıngaaa dolandırıldım

    bu kısır döndü dünya yokolana kadar devam edecek. heleki türkiyede bu kadar keriz varken bu yöntemle zengin kolay olunur aslında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Davar -- 26 Kasım 2014; 16:15:55 >
  • bu insanlar mal be kardeşim
  • eski konulara baktım daha geçen açılmış yine bunun gibi bir konu

    diyom ya hafta da 1 böyle dolandırıldım konuları açılıyor ama hala maç satın alıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Davar -- 27 Kasım 2014; 0:17:14 >
  • K.adı-yallioglu@gmail.com
    Şifre-9330205716

    K.adı-tuncaydemirbilek@windowslive.com
    Şifre-tunc19851985?

    Ne Kadar Dolandırıcı Olduklarını Gözlerinizle Görün. Şifre-Mail Değişmeyin Lütfen. İnsanlık namına herkes Görsün Diye Paylaşıyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marlboro___

    K.adı-yallioglu@gmail.com
    Şifre-9330205716

    K.adı-tuncaydemirbilek@windowslive.com
    Şifre-tunc19851985?

    Ne Kadar Dolandırıcı Olduklarını Gözlerinizle Görün. Şifre-Mail Değişmeyin Lütfen. İnsanlık namına herkes Görsün Diye Paylaşıyorum..

    usta caps alabildin mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marlboro___

    K.adı-yallioglu@gmail.com
    Şifre-9330205716

    K.adı-tuncaydemirbilek@windowslive.com
    Şifre-tunc19851985?

    Ne Kadar Dolandırıcı Olduklarını Gözlerinizle Görün. Şifre-Mail Değişmeyin Lütfen. İnsanlık namına herkes Görsün Diye Paylaşıyorum..

    ne bu şimdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa.sevilmis kullanıcısına yanıt
    kardeş şöyle duşun herkese farklı kupon veriyor ve birini mutlaka kazanıyor.O kazanan şahıs 2. maçı istiyor bu sefer yatıyor.


    Mantıklı olun adam bilse zaten kendi basar kendi kazanbır maç satmaz .Şikayetçi olun dolandırıldım diye pek bişey çıkmayabilir ama deneyin şansınızı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 2 Aralık 2014; 9:11:04 >
  • beyler facede mac satanlar hepsi dolandirici adamlar cete kurrmuslar.hemsi birbirinin adamlari sakin paranizi kaptirmayin bu o.clarina.hepsinin ansini sikiyim.mac satan canli vip grup filaan hepsi yalan.adamlar bildigin cete.bilisim suclarina sikayet edin hepsini olan oldu demeyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENCE DE...İTİMAT ETMEYİNN
  • Mustafa 1 kere 150 liran gitmiş bence daha fazla şansını zorlama
    Dolandırıcıdır bunların hepsi
    İNANMA

    3 kuruşluk adamlara şikeli maç mı gelir
  • evet abı haklısın bu arada bayagı gec cevap atıyorum özür dilerim.Artık onun bunun oyununa gelmem zaten elımdekı parada gıttı kendım oynarım daha ıyı onun bunun bılmedıgım maclarına para verene kadar kendım 1 saat analız yaparım alırım 5-10 sagolasın mesajın ıcın herkese cok tesekkur ederım
  • Dostum öncelikle şunu aklından çıkarma. Senin şikeli maçların olduğunu düşünelim, yani o facebooktaki maç satan adamlardan biri olduğunu düşünelim. 60 oranlı bir kuponun var. Gidip bir yerden para bulup o kupona mı basarsın yoksa facebookta dilenci gibi 100 liraya o kuponu mu satarsın?

    Bu işler boş işler. Kupon videoları ve fotoğrafları tamamen hiledir. Bir çıktı ile aynısını siz de basabilirsiniz zor değil.

    Bunun yerine gir nesine.com'a, kupondaş diye bir bölüm var oradan takip et aktif olarak kazanan üyeler var ücret falan da yok. Tipscilere para kaptırma.
  • kardeşlerim sakın inanmayın yok avrupadan geldi yok böyle oldu falan diye sakın yalan hepsi kerem yıldız mehmet karatosun spainbet50 kullanıcısı da dolandırıcıdır kuponların hepsi photoshoptur. bunu nasıl anlarsınız fotoğrafı indirin birlikte aç deyin. not defterini seçin çıkan yazıların içerisinde adobe veya photoshop yazar ordan da anlayabilirsiniz asla inanmayın. o kadar kazanıyor tutuyorsa kendisi bassın kazansın değil mi. bunların yüzünden yuvası yıkılanlar çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.