Şimdi Ara

Yedigöller Yol Bilgisi ve Her Şey! Rotalar, kamp alanları, sormak istediğiniz her şey tek konuda! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
26
Favori
11.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker621

    Hocam gittim bu hafta yedigöllere. İlerleyen dönemlerde gitmek isteyen arkadaşlar için yazıyorum. Akşam 8 ile sabah 8 arası ateş yakabiliyorsunuz diger saatlerde yakılmıyor.

    Nasıl buldunuz yesigölleri?beğendiniz mi?

    Hangi gölün kenarında çadır kurdunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Hocam Genel olarak hoşuma gitti diyebilirim. Büyük göl ile serin göl Dü sanırım tam hatırlayamadım ismini şuan bu iki gölün ortasında kamp için ayrılmış yerlere kurdum çadırımı. Kısmen sakindi diyebilirim bende öyle bir yer olmasını arzu ederek gitmiştim açıkçası. Ama hafta sonraları biraz kalabalık olur diye düşünüyorum. Gidecek kişilerin tercihleri sakinlikten yana ise mutlaka hafta içi bir gün gidilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende önümüzdeki haftasonu yedigöllere gitmeyi planlıyorum kız arkadaşımla beraber. Orada bulunan bungalov evlerde kalma düşüncesindeyim. Daha önce hiç orada kalan oldu mu aranızda nasıl memnun oldular mı acaba ?

    Aslen mengenli olduğum için mengen üzerinden gitmeyi düşünüyorum acaba yol durumu mengen için hala kötü seviyede mi bolu üzerinden mi gitsem ?(ankaradan yola çıkacağım).

    En önemlisi arkadaşlar telefon çekiyor mu? Telefonun mutlaka çekmesi gerekiyor, hayati önem taşıyor benim için telefonun çekiyor olması özellikle vadafone için lütfen son zamanlarda giden arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
  • Bi güncel çekelim mi? :) Yaz sezonunda çadır alıp yedi göllere gitmeyi düşünüyorum . Aslında içimde olan özlem Mengen. İlkokula giderken 1.sınıfta mengenden ayrılıp İzmir'e taşındık hep içimde bir özlem kaldı. Kışın yağan bol kar kızak vs çocukluğum güzeldi dağların yamacında :) Yazında mengende biraz vakit geçirmeyi planlıyorum onun için Mengende çadır atabileceğimiz bir yer varmıdır? Daha sonrasında yedi göllere geçicez.

    Çadır olarak bunu düşünyorum

    https://www.decathlon.com.tr/2-seconds-fresh-black-cadir--id_8357353.html?LGWCODE=2030818;119903;6841&gclid=Cj0KCQiAyp7yBRCwARIsABfQsnRstMMqDdU9gJKLrA7nYwTN2ovxMNczzk1dCMzQCJ95PwNFPuARkm0aAuA2EALw_wcB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar,

    Bende yıllar sonra biraz hortlaşmış olacağım kusura bakmayın. Amasra'ya ve sonrasında Yedigöller'e gitmeyi düşünüyoruz. Bu güzergahta kuzeyden sabunlar köyünün ordan giriş veriyor ve sonrasında Mengen yoluyla birleşiyor. Sabunlar'dan Mengen byolu birleşim noktası arası nasıldır hiçbiryerde bilgi bulamadım. Sizin bilginiz var mı?
  • konuyu güncellemek istiyorum. yakın zamanda yedigöllere giden var mı?

  • 2 sene önce Bolu üzerinden gitmiştim nasipse bu hafta Yığılca dan gitmeyi düşünüyorum. Şu an Karasu da ikamet ediyorum buradan Yığılca daha mantıklı gibi duruyor ama yollar ne durumda acaba o önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

    4~5 sene önce full asfalttı ama yol bayağı virajlı ve inişli çıkışlı 79 km civarıydı galiba saklıkent şelalesi vs de uğrayarak 2.5 saat civarında varmıştık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Viraj yada iniş çıkışlar sorun değil hocam. Ben Kastamonuluyum batı karadenizde girip çıkmadığım yer kalmadı 2. Tura başladım artık :) tabela varsa yol az çok belli ise gerisini elbet giderim :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.