Şimdi Ara

YEMEK OYUNLARI İLE NELER PİŞİREBİLİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi:yemekoyunlari.com.tr
    Kuruluşu:2010
    İçerik:Yemek oyunları oynama platformu
    Tanıtımı:

     YEMEK OYUNLARI İLE NELER PİŞİREBİLİRSİNİZ









    Yemek oyunları diyince, insanın aklına, yemeklerle oynanan bir oyun gelse de, aslında işin özü, yemek oyunlarının çeşitli internet siteleri için tasarlanmış birer flash oyun olmalarıdır. Gerçek hayatta yemek yapmayı seven biriyseniz, veya yemek yapmayı öğrenmek istiyorsanız, flash yemek oyunları ile yemek yapmanın simülasyonunu yapabilir, ortaya gerçeğe yakın tarifler çıkarabilirsiniz. Peki bu flash yemek oyunları ile neler pişirebilirsiniz? Öğrenmek istiyorsanız hemen bir göz atın.
    Öncelikle yemek oyunlarını açtığınızda, karşınıza çıkan listeden, istediğiniz türde yemeği pişirebileceğinizi ve istediğiniz tarzda bir sofra hazırlayabileceğinizi göreceksiniz. Yemek oyunları resimlerinden de görebileceğiniz gibi, ister bir kahvaltı masası hazırlayın isterseniz hamburger pişirip yanında patates kızartın, hepsi mümkündür. Örneğin oynadığınız yemek oyununda size verilen görev bir kabak dolması yapmanız. Bu Flash oyunlarda karşınıza öyle görüntüler çıkıyor ki, kendinizi aynen mutfakta bir kabak soyuyormuş gibi hissediyorsunuz. Size her şeyi sıfırdan öğretiyor bu oyunlar. Salata yapmanız gerektiğinde, elinizdeki mouse bir bıçağa dönüşüyor ve salatalık veya domatesleri birer tık ile dilimlemeniz mümkün oluyor. Yine Yemek oyunları videosundan da takip edebileceğiniz gibi, bu flash oyunlar esnasında doğum günü pastası yapabilir, o pastayı fırından çıkardıktan sonra, hayalinizdeki gibi süsleyebilirsiniz. Sosis ve makarna yapmaya karar verdiniz. Hemen yemek oyunları seçeneklerinden seçip, renkli makarnalar pişirip yanına da leziz sosisler kızartabilirsiniz.
    Flash oyunlar içinde tercih edebilecekleriniz arasında ayrıca, balık pişirme oyunu, ev yapımı yoğurt yapma oyunu, güzel bir kek yapma oyunu ve pişirilmiş hamburgerleri süsleme oyununu da bulabilirsiniz. Çilekli kurabiyeler, yılbaşı hindisi veya tatlısı da yemek oyunları dâhilinde pişirebileceğiniz yemeklerden sadece birkaçı. Tüm bunların yanı sıra, pişirmeyi bilmediğiniz yeni tarifleri de, yemek oyunları videolarından öğrenebilirsiniz.

    blog.yemekoyunlari.com.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.