Şimdi Ara

yemek yerken basım donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
42.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar son zamanlarda yemek yemeye basladıgım an ilk 1 dk falan basım donuyor...ani oturus kalkıslarda basım dondugu olabiliyor..

    mesala merdiven cıktıktan sonra kulagımın icinde falan tik tik diye bi seyler atiyor...

    tansiyon problemim olabilirmi..yas 25...

    en cok yemek yerken basımın donmesine bozuldum...



  • aynı sorun bendede var. Uzun süre bişey yiyip içmessem su kola gibi şeyleri aniden kafama dikince 5-10 sn lik baş dönmesi yapıyor. Kimi zaman yiyeceklerde de aynı. Ani kalkışlarda baş dönmesi ve göz kararması migren le ilgiliydi sanırım bunun için doktora gitmiştim.
  • Çok büyük ihtimal tansiyon banada gelmişti tansiyon hastalığı geceleri uyuyamıyordum kabuslar görüyordum, ilaç kullandım ama baktım olacak gibi değil emin ol kendiliğinden geçti stres sıkıntının çok etkisi var bunun üzerinde,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevemem1985

    arkadaslar son zamanlarda yemek yemeye basladıgım an ilk 1 dk falan basım donuyor...ani oturus kalkıslarda basım dondugu olabiliyor..

    mesala merdiven cıktıktan sonra kulagımın icinde falan tik tik diye bi seyler atiyor...

    tansiyon problemim olabilirmi..yas 25...

    en cok yemek yerken basımın donmesine bozuldum...




    Dostum .. kulağında problem %99 ya iç kulak yada dış kulağında sorun vardır.. bendede aynı şeyler var şuan... yemek yerken çiğneme esnasında baş dönmesi yapıyor ...... biraz da depresyonel durumlarım var .. fakat senin sorunun kulakta.. kulak burun boğaza gitmeni öneriyorum...
  • Kan şekerin hızlı yükseldiği için olabilir
  • Demir elsikliği belirtisi ihtimali çok yüksek, aynı sorun bendede vardı ben 1 yıl gibi ailemden uzak kaldıktan sonra doğru düzgün beslenmedim. oturup kalktığımda ekran kararıyordu sanki bayılacakmış gibi hissediyordum vitamin eksikliğide olabilir. veya şeker tansiyonda olabilir. kan tahlilimde demir sınırın altındaydı.şimdi ben iyi besleniyorum ve daha iyi hissediyorum, size tavsiyem en yakın zamanda doktora gitmeniz ve kan tahlili yapmanızdır arkadaşlar.
    geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.