Şimdi Ara

Yemek yerken çeneden takırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yemek yerken çeneden tak tuk sesler ve artık ağzımı açarken kısıtlılık oluyor yarın hastaneden randevum var muayenesine 150 tl bayılıcaz internetten araştırmalarıma göre yaptıkları hep geçici çözümlermiş iğne olayı varmış onada 6 bin tl istiyolarmış ağızlık yapıyolarmış oda 600 tl den başlıyormuş ama o da işe yaramıyormuş bi bilgisi olan acil yazabilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben 5 yaşımdan beri öyle yaşıyorum.Tak tuk hep ses geliyor.Fakat alıştım artık hiçbir sorun olmuyor.
    Tek çözümü ameliyat diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel bi hastanede plastik cerrahi bölümüne gittim bunun sanıldığı gibi çözülmez bi tatafı yokmuş yani düzelivek birşeymiş ilk önce ilaç tedavisi görüyorum şu nda 3 ilaç dan oluşan şkaçlarım bitti dün aradım aynı ilaçlardan tekrardan aldırdı 15 gün sonra tekrar görüşücez. Fakat bu süreçte sıcak havluyla çeneye kompres yapılcak, sert ekmek çeneyi zorlayacak şeyler yenmicek vs. Eğer tepki vermezse tedavi damak ölçüsü alınıp damaklık yapılıcak eğer oda olmaZ ise ameliyat ile çene eklemlerine iğne ile botoks yapılcak. Aynı sorunu yaşayan herkese geçmiş olsun aksatılmadan hastaneye gidilmesi yönündeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla oturacaktır diye düşünüyorum. Bende çocukken fazlasıyla vardı şu an yok denecek kadar az. Her şeyi zamana bırakmak lazımmış ama size bir tedavi verildiğine göre daha farklı ve ağır bir şeymiş. Geçmiş olsun.
  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede vardı ama zamanla geçti.Çene kemiğin yerinden çıkmızüşta olabilir yinede doktora görünmek en iyi,geçmiş olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.