Şimdi Ara

Yeni - *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben popmundo ya başlicam oyun ile ilgili ilgili İPUÇLARI ve TAKTİKLERİ verir misiniz ??



  • öyle söylenecek pek bir şey yok ama çaylak puanlarını iyi kullanmalısın. Şarkı yazmak istiyorsan Müzik yeteneğine ver Ya da zekaya ver diğerlerini sonraya bırak en önemlileri bu yüksek maaşı olan şehirlerde başlarsan daha iyi olur ben Pariste başlamıştım ama şu an maaşları nasıl bilemem.anne görevlerini pas geçme mümkün olduğunca hepsini yapmaya çalış forumda arkadaşlıklar edin gruplarına girmeye çalış, ya da öğrenci olmaya çalış.
  • Çaylak puanı ?
  • Önce zekanı mükemmel yap. Sonra müzik yeteneğini yükseltirsin. Yeteneklerini sürekli geliştir. Müzik dalında ilerlemek istiyorsan, müzik türün ne ise o yeteneğini yükselt. 8*, 9*, 10*, yap mesela. Ayrıca sahne görevlerini yükselt. Mesela ben grubumda elektro gitar ve dansçı rolünü üstleniyorum. Bu 2 yeteneğimde 8*. Ayrıca elektro gitar yeteneğini kullanmam için gerekli olan temel telli enstrümanlar yeteneğimde 8*. Dansçılık yeteneğinin ileri bir düzeyide profesyonel dansçılık. Bu yeteneğimde 8*. Yani birbiriyle bağlantılı olan yeteneklerinin yıldızı yüksek olsun. Ayrıca atraksiyonlarını tam yapabilmek için müzik türünün ilgilendirdiği tüm yeteneklerini yükselt. İlerde şarkı vs. yazmak için müzik yeteneğinin 10* olmasını bekle ardından şairlik ve bestecilik yeteneklerini geliştirirsin yani şimdi şarkı yazıp boşuna güncelleme kaybetme. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Bir sorunun olursa biz buradayız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dmq-style

    Çaylak puanı ?



    Çaylak puanı sana 22 gün boyunca gelecek deneyim Puanlarıdır ayrıca her pazar deneyim puanı gelir yaptığın işlere göre 1-3 arasında.Siclien bu puanları kullanarak önce zekanı mükemmel yap daha sonra çekicilik ve dış görünüş vasat yap ve bundan sonrada hep müzik yeteneğine ver deneyim puanlarını şarkı bestelemeyi düşünoyrsan düşünmyüorsan sese ver.Öncelikli olan bu daha sonra Anne isteklerini mümkün olduğunca yok sayma.Yetenek konusunda maymun iştahlı olma karakterin bir grupta en fazla 2 görevi olabili r o yüzden hem vurmalı hem elektronik hemde telli enstrüman yetenekleri öğrenemene gerek yok neyse gerektikçe yardımcı oluruz sana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_43 -- 8 Temmuz 2010; 22:09:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dmq-style

    Çaylak puanı ?

    Her güncellemede aldığın deneyim puanları çaylak puanıdır 20 günde veriliyor diye biliyorum ondan sonra sadece haftada birkez(pazar günleri) 1, 2 veya 3 puan alabilirsin.
  • pm ile msn adresini at konuşalm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.