Şimdi Ara

Yeni 2021 Audi A3 Sedan ve A3 Sportback Türkiye fiyatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
23.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar bizde bugün karımla bayiye gittik kendi aracım f30 lci ve yeni a3’ü karım için baktık ben genel olarak beğendim aslında ama dediğiniz gibi sanki öncesinden bi tık kalitesiz geldi bana da hayalet ekran var ama bir işe yaramıyor kiralık tigaun kullanmıştım onun gibi öylesine koymuşlar resmen doğuş un fiyat politikası bana biraz saçma geldi bence araç çok pahalı 15 bin liralık birkaç elektronik oyuncak koymuşlar ama kaliteden kısmışlar sanki aynı zamanda fiyatı inanılmaz artırmışlar almışken S line almak istiyoruz a4 de aynı koltuklara binmiştim spor koltuklar mükemmel cidden advance olanı çok beğenmedik lakin fiyat cidden çok tuzlu şuanlık golf 8 i beklemeye karar verdik. Veya daha uygun bir fiyata önceki kasa a3 düşünüyoruz yada bir süre daha bekleyip a4 alırız da binmişken premium bir araca binelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bayide baktım donanım olarak bir önceki versiyona göre bir çok özellik standart olmuş. Bu artıları ama malzeme kalitesi bir tık düşük deniyor. 1.5 motor için fiyat aldım liste fiyatından 40,000 TL civarı iniyorlar.


    Pazarlık yapmak ve araştırmak şart. Bakalım yeni golf ne durumda?


    Bu arada Q2' lerde kampanya varmış.

  • 1.5lik motorlu gelen paket nasıl olacak acaba özellikleri kısacaklar mı liste fiyatından 40bin aşağısı şuan satılan 1.0'la aynı fiyata satılması demek

  • Bir de araçta fotoğraflarda gördüğümüz gibi ambiyans aydınlatma yok sanıyorum epey hoş görünüyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgknltn -- 11 Mart 2021; 21:32:32 >
  • Merhabalar. Bu araçlarda auto hold özelliği var mı?
    Görsellerden ilgili tuşu göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustisal

    Merhabalar. Bu araçlarda auto hold özelliği var mı?
    Görsellerden ilgili tuşu göremedim.

    evet var. benim düz vites A3 de bile var.

  • Farfaraway21 kullanıcısına yanıt

    Benzer donanım seviyesinde A3 ve Leon arasında zaten 4 bin euro kadar fark var. Bu fiyatlar; Leon'dan Golf'e A3'e geçtim, eşekten ata bindim, bambaşka bir dünya diyenlere gelsin. Türkiye'de kazığı yediğimiz zaman premium otomobillerin çok farklı olduklarını zannediyoruz.

    Yeni 2021 Audi A3 Sedan ve A3 Sportback Türkiye fiyatları


    Yeni 2021 Audi A3 Sedan ve A3 Sportback Türkiye fiyatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B97333CFF -- 12 Mart 2021; 14:1:28 >




  • NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

    1.5 Sportback Advanced Paket için fiyat aldınız mı? 1.0 motorlu olan sportbackleri liste fiyatının 20.000tl altına veriyorlar ama 1.5 sportbackleri liste fiyatının max 2000tl altına veriyorlar..Anlamadım bu işi..

    Bu arada Advanced pakette yok yok! S Line da koltuklar çok güzel olabilir ama ısıtmalı ve elektrikli değil..S Line sadece dış S Line,direksiyon bile kesik değil..O farka değer mi bilmiyorum...

  • NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

    1,5 motor için fiyat bilgisini hangi bayiden aldınız? ben doğuş oto maslak'a sordum fiyat bilgisi veremiyoruz şu an dediler..

  • fiyat olarak 1.0 SB advanced + extralar ile 383, 1.5 SB advanced + extralar ile 415 gordum su ana kadar.

  • Arkadaşlar 2016 1.0TFSI kullanıcısı olarak motorun çekmeme gitmeme gibi bir durumu yok kesinlikle. VW 1.2 motorundan farkı yok genel performansta. Yakıt tüketimi olarak gayet iyi, 100-120 kmh ortalamalarda 4,5-5,5lt ortalamalarda uzun yol tüketimi var. şehir içi tüketimi trafiğin durumuna göre değişmekte doğal olarak. Benim araçta 0-100 verisi 9.9 sn olarak verilmiştir. Yani yavaş, performansı düşük bir araç değil. Yeni kasada 0-100de azalma var sanırım ağırlıktan dolayı olabilir ama sonuçta aşağı yukarı 10sn gayet iyi. Daha yüksek performans ve arka süspansiyon bağımsız olsun derseniz evet 1.5 motor mecburen. Bu arada arka süspansiyon bağımsız değil diye konfor eksik mi değil. %90 kullanıcı isteklerine cevap verecek bir süspansiyon var, sonuçta ralli pilotu değiliz biz. Kalite olarak ben de arka kapılar, ön kapıların alt tarafı, konsolun alt tarafında düşüşler hissettim. Eski kasada çıplak plastiklerin de üstünde yumuşak dokulu boya olduğu için hissiyat daha yüksekti. Ses sisteminde resmen bir seviye aşağıya indirmişler. Standart ses sisteminde 6 hoparlör deniyor, üst donanımda 10 hoparlör, eskisinde 9 hoparlör standart geliyordu o da üzdü açıkçası. Yeni golfün içine girmedim o yüzden fikrim yok ama yeni golfün iç ve dış tasarımı çok düz, bana hitap etmedi.





  • Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt

    bu tarz bir araçta güvenlik ve konfor önemli bağımsız süspansiyon da bu nedenle olması gerek bana göre




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgknltn -- 22 Mart 2021; 16:4:14 >
  • 35 TFSI advanced pakete "Adaptive Cruise Control" eklenebiliyor mu? Sitesinde eklemek istediğimde bir türlü eklenmesine izin vermiyor, ama S Line olana ekleniyor. Bilgisi OLAN yanıtlarsa sevinirim.

  • mhasturk kullanıcısına yanıt

    Servisle görüşmenizde fayda var hocam önde radar olduğu için sadece direksiyon kolonundaki kol değiştirilerek acc opsiyonuna sahip olabilirsiniz. Zira vw ve Seat’ta öyle gerçekleşiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhasturk kullanıcısına yanıt

    Bunu ben de merak ediyordum. Kısmetse yarın teslim alacağım aracı, Sportback 1.5 Advance... Yurt dışı videolarda gördüğüm fakat araçta olmayanlar, adaptif cruise, renkli ambiyans aydınlatma ve navigasyon haritasının direksiyon arkasındaki ekrana yansıtılması olayı... Eğer soruyu yanıtlayan arkadaşın dediği gibi adaptif sonradan takılabiliyorsa güzel haber.

  • mhasturk kullanıcısına yanıt

    Ender elektronik var istanbulda, sitesinde takılan parçaları listelemişler, bir inceleyin isterseniz.


    https://www.enderelektronik.com.tr/urun/acc-a3-8v//

  • Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Fiyat baya tuzluymuş yalnız sadece ACC için Yeni 2021 Audi A3 Sedan ve A3 Sportback Türkiye fiyatları  Ama en azından imkan olduğunu bilmek güzel.

  • @Alpi_Turk @fenerlee1907


    Ender'deki ACC ürünü 8V kasa için. Yeni 2021 8Y kasa için değil. 8Y'lerde sonradan entegrasyon mümkün olursa, mekanik parça ihtiyacı ve işçilik azalacağı için fiyat kayda değer düşebilir.

  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Bebek bezine ötv koyan hükümete bunun dersini mi verebileceğiz?
    Almasın kimse demek zaten komik, millet ayçiçek yağı alamaz oldu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.