Şimdi Ara

Yeni 2021 Honda Civic Türkiye fiyatları açıklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
5
Favori
19.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5 yıl sonra diğer yeni kasası çıktığında ancak ikinci el alabiliriz belki bunu🤨

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalı.
    Yeter artık yeter!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye 1m. Bana bu mesajımı alıntılatmayın çok pis rezil ederim vallahi. Oğlum şakamısınız siz yakında egealar 350 400 bin bandına gelecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuğunu okula götürmek için 400K'lık araba almana gerek yok. Lada samara ile de götürebilirsin.

  • Ya olum sizin kafaniz gercekten bukadar mi çalışıyor ? Lada samarada isofix var mi ? Ön tarafi gectim arka tarafta hava yastigi var mi ?


    Ya da şöyle sorayim eşinize rahatlikla emanet edermisiniz lada samarayi cocugunuzu okula götürürken kullanması için ?


    Bu forumun 99% u net ergen. Yaş önemli değil adam 40 yaşında ama kafası 15 yaşında ergen. Verdigi cevaplar o seviyede çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika tam bir kapitalist ülkedir. Eğer hasta olmama garantiniz varsa tabiki gidebilir çalışabilirsiniz. Çalışma derken sabah 7 akşam 8 mesaiyi kastediyoruz öyle elinde telefon oyalanmayı değil. Ama eşiniz doğum yaparken ambulans çağırırsanız 1000 dolar, 60 gün hastanede tedavi görürsen 1 milyon dolar fatura ödemeyi de göze alacaksın, bir böbrek filmi çektirmek için 3500 dolar vereceksin (Tolga Karel)... Bunları duyunca genel sağlık sigortasının olduğu memleketimde güzelce bedava tedavi olmak mı, yoksa güzel arabaya binmek mi? Tabiki sağlık.

    https://tr.euronews.com/2020/06/14/abd-de-olumden-donen-70-yas-ndaki-covid-19-hastas-na-1-milyon-dolardan-fazla-fatura-geldi
    https://www.ensonhaber.com/dunya/abdde-ambulans-ucretini-karsilayamayan-hamile-kadin-hastaneye-yuruyerek-gitti





  • Satılır. Neden? Çünkü parası olan bu arabanın bir ay içinde en az 10 bin yukarı atacağını bilir ve yatırımlık alır. Önemli olan arabanın 400 bine olması değil, fiyatının habire artması yani getirisi. Bu sistemde her araba satılır

  • fantomasds kullanıcısına yanıt

    Nasıl bir kafa yapısı anlamak mümkün değil. Sağlık iyi diye diğerlerinin içine edelim oh ne güzel.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400000 tl / 2825 lira = 141 ay. insan emeği, alın terini bu kadar değersizleştiren sistemin Allah belasını versin. sebep olanların da bin belasını versin.

  • haberelectro kullanıcısına yanıt

    %38 termal verimli atkinson döngüsü ile çalışan motor verimsizlik abidesi ha. Sen bir daha otomobil yorumu yapma bir zahmet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar pahalı diyorsunuz ama zaten az sayıda araç geleceği için stokçular bayileri yemlemeye başlamıştır çoktan. 1 aya liste fiyatının 50.000 üstüne görürüz ilanları.

  • fantomasds kullanıcısına yanıt

    he yavrum he sabah 7 akşam 8 mesai varmış at yalanı mikeyim inananı

    he bahsettiğin haberde devlet karşılamış masrafları diğerini okumadım gerek yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı falan değil, başka bir seviye bu.

  • Acil Stop kullanıcısına yanıt

    ben onu mu kasdettim ya ahahaha


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 2021 Honda Civic Türkiye fiyatları açıklandıOtomobil Dünyamyoutube
    Merakla beklenen Yeni Honda Civic nihayet Türkiye de! Tasarımıyla yerini aldığı modele göre daha düz hatlara kavuşan 11. Nesil Civic daha elit görünüyor. Hatta biraz alman otomobillerini andıran tarzının olduğuda söylenebilir Yeni Honda Civic in dış tasarımındaki sadeleşme içeridede devam etmiş. Yeni konsol tasarımı artık daha sade ve kullanışlı. Epey eskiyen direksiyon ve içerdeki birçok kumanda ve tuş takımıda değiştirilmiş. Yeni Civic de sağ aynanın altında yer alan kamera sayesinde sağ sinyal verilidiğinde multimedya sisteminde kamera görüntüsü açılıyor. Yeni Civic 1.5 Turbo benzinli 180 bg ve 240 nm tork ile 0-100 km/s hızlanma 8 sn. Yeni Civic yakıt tüketimi 8.6 lt Yeni Civic Eco LPG 1.5 turbo 129 bg ve 180 Nm tork değerine sahip. Yeni Civic 1.5 turbo Elegance 402.000 TL Yeni Civic 1.5 Turbo Executive+ 435.000 TL Yeni Civic 1.5 Turbo Premium Eco 374.000 TL Yeni Civic 1.5 Turbo Elegance Eco 410.000 TL Yeni Civic 1.5 Turbo Executive+ Eco 440.000 TL #honda #civic #yenicivic - Pist testleri ve güçlü Otomobiller videolarının tamamı: https://goo.gl/tGdJhs Nürburgring pistinde Fiesta ST nasıl kiralanır? https://goo.gl/G36P3n Spa-francorchamps pistinde Modifiyeli ve Standart BMW M3 pist için nasıl kiralanır? https://goo.gl/nKH9rj Audi RS6 testi: https://goo.gl/wAAU4Z Honda Civic Type-R pist testi: https://goo.gl/vYhTYG 180 bg Fiat Egea yarış otomobili testi : https://goo.gl/JwJVKn VW Golf GTI testi : https://goo.gl/zKY92H Test - BMW 428i xdrive vs 420d https://goo.gl/KJYVVj Karşılaştırma - VW Polo GTI vs Seat Ibiza Cupra (İstanbulpark) https://goo.gl/PDxbJW Porsche 911 GT3 testi: https://goo.gl/nLLEbv Offroad videolarının tamamı: https://goo.gl/3m91GV Jeep Rubicon : https://goo.gl/Y72Z23 VW Amarok vs Nissan Navara: https://goo.gl/pzgyb5 Ford Ranger vs VW Amarok: https://goo.gl/uP8S4d Otomobil Dünyam sizi sürüşe dahil etmek için yola çıktı. 2010 yılında, Eren Tekin liderliğindeki Otomobil Dünyam ekibi olarak sizlere eşsiz lezzette otomobil testleri hazırlamak için, Youtube kanalımız üzerinden haftada en az bir video ile karşınızdayız. Daha fazla test videosu görebilmek adına kanalımıza abone olmanızın, videoları paylaşma ve aktif olarak yorum yapmanızın bizim için çok önemli olduğunu da belirtmek isteriz. Teşekkürler. web sitemiz: goo.gl/FuEh2L Instagram sayfamız : goo.gl/vsLnB6 Facebook sayfamız : goo.gl/HntLF
    https://www.youtube.com/watch?v=x04PeM8NROk&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşün ülkede gençsin aileden kalan para yok, iyi bir iş bulsan maks 5.000 tl verecekler. Araba fiyatlarina bakıyorsun 300k dan başlıyor. Ömür boyu biriktir alamazsın yazık ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam akıllı insan çocuğu okula götürmek için illa isofix'li airbag'li araç mı lazım? O zaman tut elinden götür çocuğunu yada parasını ver servisle gidip gelsin. Çocuğu okula götürmek için böyle dandik arabalara bu kadar para mı vermek lazım? Ayrıca üslubunu düzelt olum falan benim canımı sıkma karşında çocuk yok akıllı olun.

  • haberelectro kullanıcısına yanıt

    Motoru verimsizlik abidesi diyerek motorun veriminden bahsetmedin demek. Sen buralarda harcanıyorsun, demek ki bizim seviyemiz seni anlamaya yetmiyor. En iyisi bu enerjini seni anlayabilecekleri platformlarda harcaman.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 4 Kasım 2021; 14:5:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık;

    Bir Alman gibi dış tasarımı var,
    Bir Alman gibi iç tasarımı var,
    Bir Alman gibi motor seçenekleri var.

    Honda son 20 senenin global satış rakamlarına bakmış ve pazar payının istikrarlı bir şekilde her sene nasıl azaldığını farketmeye başlamış ki bükemediği eli öpmüş. Umarım yalıtım, kalite ve gövde işçiliğinde de Almanları taklit etmiştir.

    Son 15-20 yılın tasarımından bu kadar uzaklaşmasına ve artık bir Alman gibi gözükmesine rağmen forumun azılı trolleri hala “Octavia alan arabadan anlamıyordur” kafasında. Oysa Octavia ilk günden bu güne kimliği belli çizgisi değişmemiş bir araç.

    Ben bu civic i beğendim ve alırım. Çünkü artık derli toplu duran düzgün bir araç. Fd6 dan beri ilk defa düzgün bir civic.

    Yeni 2021 Honda Civic Türkiye fiyatları açıklandı
    Yeni 2021 Honda Civic Türkiye fiyatları açıklandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 4 Kasım 2021; 14:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.