Şimdi Ara

Yeni 2021 Opel Mokka Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
7.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Görselde bir Opel değil de Alman özentisi tasarıma sahip bir Peugeot görüyorum. Alt yapısı üst yapısı derken Opel’in sadece adı kalmış. Mazisi bu denli büyük olan bir “Alman” eserinin kimliksiz kalması bana çok ilginç geliyor.

    Arabaya gelirsek klasik ve çağdaş çizgilerin birbirini kotardığı harika bir tasarıma sahip. Eksiklik olarak göreceğim tek nokta cam tavan olmaması. Resmen skandal! Opel için her ne kadar kimliksiz desemde 1.2 PT + EAT + CMP platformu Mokka için ideal bir kombinasyon olmuş.

    Son olarak bir gözüme takılanda Opel’in resmen arka yolcuları adamdan saymadığı gerçeği. Arabanın arkasında havalandırma menfezleri, kol dayama, tutamaklar hatta ve hatta lamba yok. Bunların üzerine sınıf standartları olan sert ve kalitesiz malzeme de eklenince pek iyi bir tablo ortaya çıkmıyor.

    Zaten fiyatı konuşmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 17 Haziran 2021; 19:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu vergilerle bi mokka alamayız

  • harika olmuş bayıldım, sunmuş olduğu teknolojik özelliklerle b segmenti rakiplerinin çok ötesinde ve c segmentinden bir çok aracı da tokatlayacak gibi duruyor..


    bu arada mokka o bildiğiniz juke, captur, troc ve skoda-seat ın ucuz çelimsiz b suv ları gibi hiçbir zaman olmadı her zaman prestijli bir duruşu vardı çünkü tarzı olan dikkat çekmeyi seven kişilere hitap eden bir araç..


    Yoksa opel bilmiyor mu corsayı az daha yükseltip mokka diye sunmayı ama adamlar uğraşmış yapmış, Almanya da en fullü 28.000 euro.. bizde dolar 9 a yaklaşmış, saçma sapan ötv düzenlemeleriyle fiyatlar bu hale gelmiş burda opelin suçu yok..


    Başkanlıktan önceki gibi dolar 3.80TL olsaydı en fullü 150 bin TL civarında olacaktı ama halkımızı Almanya kıskandığı için biz daha çok verip 1.4 turbosuz easy buzdolabı beyazı 2 airbag leş plastik kokan egeayı kendimize layık görüyoruz, işte büyük Türkiye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 18 Haziran 2021; 9:23:45 >




  • Philae kullanıcısına yanıt

    bunu söyleyen adam da chevrolet cruze arabaya biniyor Yeni 2021 Opel Mokka Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri 

  • 365 başlangıç? 380 400 donanımlı olanları????


    Yeni 2021 Opel Mokka Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

    dizel 4 koltuk soğutma 4 koltuk ısıtma 4x4 + yükselme alçalma.... gece görüş falan saymıyorum. bulgar yunan 450 ye bunu alıyor... biz 400 verip mokka oturacağız?? öyle mi?


    her dolar artışında ötv arttı. bürokratlar ama tın demedi inmediler lüks arabadan. hadi kriz dedik devletimizin paraya ihtiyacı var ötv arttı tamam. elektrikli arabada neden vergi arttı? 2020 sadece 800 adet satılmış zaten 400ü halen ilanlarda. elektriklinin iç dış açığı azaltmada faydası var, benzin yedek parça parası gitmeyecek dışarı. 100,000km de 1-2 servis istiyor motor egzoz yok elektriklide. %200 elektrikli araba için ödenir mi?


    yani ülke krizde falan değilmiş. gsmh olarak türkiyedeki toplam dönen para arabistandan daha fazla. suudi arabistandan daha zengin türkiye. kandırıldım evet. 2023te oy vermeye gitmiyorum. elektriklide ötv sıfır olmazsa ölene kadar oy vermeye gitmem. devlet menfaati önemli ancak ülke menfaatinin önüne geçmemeli. devlet para kazanacak diye ülkeyi zarara sokmamalı. neden hala benzin verip yurtdışına dolar çıkaralım. elektrikli araba yayılsın işte ne güzel. neden %200 ödüyorum elektrikli için? demirel'in açıklamalarından daha saçma açıklamalar yapılmıyormu birde, hakaret eder gibi.


    libya karabağ suriye tamam başarılıyız roketler uydular güzel, gerekirse %600 ötv ödeyelim, ama ben mersedes parasına toyotaya kia ya zor binerken vatan menfaati diye, devlet bürokratları mersedes passattan aşağı inmiyor?!?!?! nooluyor? krizde değil miyiz? krizde isek azalt 650 milletvekilini 450ye 350ye düşür. hep beraber çekelim krizi. hem 90 yıldır dolar artıyor kriz var. 650 beyin buna çözüm bulamadı ise azalt 300 yap. 550 idi. neden 650 yaptın.


    benzinli ötvsini %10-20 azaltıp, indirdim diyip dalga geçmeyin. %400 zam yap %20 indirim. %380 zam olur bu. elektriklide ötv sıfırlansın. ....vergiyle gelişiyoruz, iyi o halde çok gelişince ötv %1500 mü olacak? bakkal yönetemezsiniz bu mantıkla.


    bir araba alacaz çalışıp kazanmışım paramın %25'i ile zor araba alabiliyorum. ha ama şöyle ama böyle mi pekala siz devam edin, çalışıp kazandığınızın %25ini harcamaya, %75ine de bürokratlar mersedes alsın. bu durumda ben 2023 yılı pazar günü evde oturacağım. sağ sol depişip dursun.





  • o paralara neler var neler

  • İç dizaynı çok hoş. Fiyat her yeni çıkan donanımı yüksek araba gibi can sıkıcı ...

  • Bugun bayide baktim. Baz paketin 230 bin lira olmasi lazim net soyluyorum. Kimse o parayi vermez o araca.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • B sınıfı SUV'un başlangıç fiyatı 365.000 TL mı? Tüm rakipleri giriş seviyesini 230'da tutuyor...



    Şu vergiyi indirmeseler bile en azından matrahları arttırsalar da şu B ve C sınıfları %50 dilime girse...

  • Eskisinin tipi bi mokka benzemiyordu. Şimdiki fena durmasa da bu sefer de fiyatı bi mokka benzemiyor...

  • 400bin liralar artık normal oldu... insanlar önce tepki verip sonrada bi güzel alışıyor. bence parası olan düşünmeden alsın 6 ay sonra aldıgı fiyattan daha karlı satar veya bayiiye götürsün onlar bile fazla öder alır.

  • Bugün Adana bayisinde inceledim Ultimate donanımını . Tarz ve kaliteli geldi bana . Koltuklar , ekran vs ...


    Dış görünüş çok başarılı ...


    Çok olumsuz bulduğum konular var . İniş biniş aşırı kötü . Yüksek araba hissiyatı yok ve ön cam çok dar. Fiyatlar yüksek .

  • 400 bine süslü pejo 208 almak isteyenler için bulunmaz nimet.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2016 excelence var dizel otomatik.230 bin civarı diyorlar.Üste 170verip benzinli mi alacağız şimdi.

    hem fazla ver alırken hemde fazla ver yakarken.Alması zor ve mantıksız.c4 dizel beklemeye devam




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta-74 -- 20 Haziran 2021; 19:37:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philae

    Bu mesaj silindi.

    ulan angut sıfır arabanın tanıtıldığı sayfada bu parayı vereceğime bmw alırım diyen adama bok atan sen değil misin? yok kronik şu var bu var diye.

    bok attığın f30'u ben kullanıyorum ve saydığın hiçbir problemi yaşamadım. o söylediğin sorunları yaşayanların arabayı nasıl kullandığına bakmak lazım. aracı sürekli sıkıştırırsan tabi ki sorun yaşarsın.

    kullandığım arabayı da hayalinde ya da bilgisayar oyunlarında görürsün, ona da modifiye yaparsın. kalitesiz seni.


    ayrıca sıfır araçla ikinci el arabayı karşılaştırdığımı nerede gördün ve okudun?

    daha sen portakalda vitaminken sıfır araç aldım ben. şerefinle vale olarak çalışmanın neresi kötü ayrıca? mercedeste araba kullanmayı öğrenip cruzeye düştüğüne göre beyinsiz olanın kim olduğu da bellidir.





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.