Şimdi Ara

Yeni 2022 BMW X1 Türkiye fiyatı ve özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • schavelle S kullanıcısına yanıt

    kusura bakma bir ara rambo nikli arşadaş bu şekilde ağlanıyordu da ... oradan benzettim. o yüzden selocuktan örnek verdim. istediğin yere iade et bu arada. beni ilgilendiren bir şey yok. teörirst teröristtir.



    aç ve açıkta değilim, çünkü 2017 de geldim. şu anda gelseydim açıktaydım cebimde param olmasına rağmen. alakayı nereden kurdun hala anlamadım!


    8 çocuklu suriyeli geçinir. çünkü devlet onlara bol kepçeden benden aldığı vergilerle bakıyor.


    aha bak senin "özgür" batılı sol liberal platformlarında videolar tek tek kaldırılıyor. malum millet uyanmasın... meşhur "mama merkel" videosunu kaldırmışlar.




    DW Documentaryyoutube
    In 2015, the Suleimans fled to Germany from war-torn Syria. How are they faring? Have they managed to build a new life? While the four Suleiman children have become German citizens - and speak fluent German and have made lots of friends - their parents have had a tougher time fitting in. For four years, the family had to keep moving, until they found a permanent home in Berlin. The children’s father worries about the rest of the family that’s still in Syria. The war there continues to haunt him, so he’s sought psychological help. Their mother is learning German. She hopes that, when her children are a bit older, she can work in Germany as a nurse. The Suleimans are happy to be in Germany, even if it’s taken longer for them to settle in than they’d hoped. A report by Viktoria Kleber. ------------------------------------------------------------------- DW Documentary gives you knowledge beyond the headlines. Watch high-class documentaries from German broadcasters and international production companies. Meet intriguing people, travel to distant lands, get a look behind the complexities of daily life and build a deeper understanding of current affairs and global events. Subscribe and explore the world around you with DW Documentary. Subscribe to: DW Documentary: https://www.youtube.com/channel/UCW39zufHfsuGgpLviKh297Q?sub_confirmation=1# DW Documental (Spanish): https://www.youtube.com/dwdocumental DW Documentary وثائقية دي دبليو: (Arabic): https://www.youtube.com/dwdocarabia For more visit: http://www.dw.com/en/tv/docfilm/s-3610 Instagram: https://www.instagram.com/dwdocumentary/ Facebook: https://www.facebook.com/dw.stories DW netiquette policy: https://p.dw.com/p/MF1G88
    https://www.youtube.com/watch?v=E3wSR_o9lAY



    5 senedir buradaymışlar 2020 ye kadar. 5 senedir çalışmadan evleri beleş hayatları bekeş ... çocukları burada çıkarmışlar belli. işte bunlara gidecek vergim. benim arkadaşım corona dan dolayı işten çıktı aşı olmamak için. adamın sırtında boza pişirken alman devleti, bunlara bakıyor işte.


    senin gibilerden çok var burada. aşiret üyesi yiyici eleman... hdp propagandasıy yapıyor. altında sonuçta ezilen binlerce kişi var. Türkiye düşman onlara göre ... veya cihangir tayfa. hayatı boyunca tahtakale de kürtlerin arasından geçmeyecek tipler, tvlerde hdp güzellemesi yaparlar vs.


    aynı kafa burada da var.


    ama tekrar yazayım benim umrumda değil burası. Almanya kaybetti. bunu kendileri de biliyorlar.   daha da beter olsunlar.



    ingiltere de arkadaşın alır bremın! arkadaşın nasıl gitmiş oraya? hayır ben birkaç şey duydum orada da ... işte oturum almak için TÜRK devletini kötüleyen, Türk ordusu bacıma atladı diyen tipler vs varmış. ingilizde sever öyle tipleri... tam kullan at malık ...


    ingiltere de alır tabi. ingiltere de sağ direksiyonun pazarı yok avrupada pek. arabalar o yüzden çok ucuz. aç gumtree den aynı model aynı km araba ile almanya da aynı km arabayı kıyasla bremın ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 28 Ağustos 2022; 11:29:26 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.