Şimdi Ara

Yeni 3 Milyon Süper Fırsatlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avea nın 2014 Yılı başında duyurduğu Süper Fırsat paketine mevcutta Avea abonesi olanların yoğun ilgisinin dışında özellikle Turkcell den olmak üzere Turkcell+Vodafone dan 3 milyon kişinin Avea Süper Fırsat lı olduğu belirtiliyor.
    26 Yaş altına Woops Üyeliği ile 23 liraya sunulan paket hem faturasız hemde faturalı olması sebebiylede kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 26 yaş üstündekilerede süper üçlü adı altında 30 liraya satılsada, kullanıcılar 26 yaş altı bir yakınlarının TC kimlik numarası ile 23 liraya almayı tercih etmiş durumdalar.
    Normalde operatörler faturalı tarifeleri, faturasızlara göre daha avantajlı olarak sunmaya çalışsalarda SÜPER FIRSAT paketinde faturalı/faturasız aynı hakların verilmesi aboneleri faturasızı tercih etme konusunda mutlu etmiştir. Böylelikle Aveanın Faturalı/Faturasız dengesi Faturalı yönünde iken Faturasıza doğru dönmüştür.



  • Bravo Avea'ya,en azından bi çaba var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan sonra altyapı bu kadar aboneyi kaldırmıyor. Birisi arayınca telefon açık olduğu halde karşı tarafa numara ulaşılamıyor anonsu dinletiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveanın süperfırsatı olmasaydı Vodafone da Efsane Altın tarifeleri, freezone esnek tarifeleri, Turkcell de SuperOlay, Yıldız genç tarifeleri olmazdı. İyiki Avea var, iyiki 15 milyon abonesi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.