Şimdi Ara

Yeni A3 Sportback Far Sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Geçen gün 2013 model bir a3 aldık ailemden birine, araba alınırken ben çok ilgilenemedim fakat genelde hep a3'teki led farlar dikkatimi çekiyordu. Araba geldiğinde şok yaşadım. 76bin tl gibi bir fiyata alınan arabada normal sarı renk far kullanılmış. Arabanın özelliklerine baktım, 1.4 TFSI 122HP Attraction S tronic olarak gözüküyor. Buna ek olarak, ön sis farlaro, 4 kollu çok fonksiyonlu deri, pasif hoparlör, iç aydınlatma paketi, bluetooth arayüz, MMI radio, advance paket gibi eklemelerde var. Bu arabada nasıl Xenon ya da led kullanılmamış anlamıyorum. Haberim olsaydı, kesinlikle golf highline alınmasını tavsiye ederdim. Ben en azından Xenon farı standard olarak beklerdim bu segmentte bu fiyata. 80 bin küsüre çıkıyor sanırım ayrıca taktırmaya kalkıştığınızda, bir arkadaşımda tanesi 1750 euro olarak duymuştum. Audi'den ilk kez araba aldık ve ben daha hiç kullanmadan soğudum. Birkaç yerde okudum sürekli led, Xenon far teknolojisini övmüşler ve sanki attraction modellerde gelen bir donanım olarak algıladım. Bu konuda herhangi bir bilginiz var mı?







  • Xenon led farlar opsiyonel
    PX4 Xenon plus far, ön far temizleme sistemi,otomatik far yükseklik ayarı (coming home özellikli) ve LED arka farlar ekletmeniz gerekliydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reys

    Xenon led farlar opsiyonel
    PX4 Xenon plus far, ön far temizleme sistemi,otomatik far yükseklik ayarı (coming home özellikli) ve LED arka farlar ekletmeniz gerekliydi.

    Xenon da tek seçeneğimiz mi var? Yani Xenon Plus deniyor ya plus olmayanı da var mı merak ettim. BU sokakta gördüğümüz led beyaz çerçeve şeklinde yanan gündüz farı olan plus mı?
  • 2 seçenek var xenon plus ve adaptatif farlı olan xenon plus. Xenon plus olmayan diye birşey yok.

    Xenon plus

     Yeni A3 Sportback Far Sistemi


    Adaptatif Xenon Plus

     Yeni A3 Sportback Far Sistemi


    2 sindede çerçeve gibi yanar fakat adaptatif xenon plusta sinyal verince o çerçeveler turuncu yanar ama diğerinde farklı yerden sinyal ışığı yanar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reys -- 27 Mayıs 2013; 14:27:46 >




  • Peki arabada orjinal olarak olmasa da sonradan Xeno far taktırmak mümkün müdür?
    Servis elektronikte sorun çıkardığını söyledi ve takmıyoruz dedi. Ama internetten bakınca pek çok kit satıldığını veya yurt dışından getirenleri gördüm.
    Getirenler nerede taktırıyor?
    Arabanın garantisi ni bozuyor diye düşünüyorum...
  • hort olucak ama aynı durumu bende yasiyorum 1 yildir cok takmiyodum ama bu aralar cok sinirimi bozmaya basladi servisin takmadigina eminmisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.