Şimdi Ara

Yeni abonelik hakkında birkaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 5 gün önce başvurumu yaptım evrakları yolladım ve 2 gün önce ellerine ulaşmış, şu an için bekliyorum sadece ama içime de bir kurt düştü hata mı yaptım acaba diye. Birkaç sorum var konuyla ilgili.

    1) Aktivasyon işlemleri kaç günde tamamlanır?

    2) Bu hız, ping problemleri bölgeden bölgeye mi değişiyor, yoksa tüm Türknet kullanıcılarında mı mevcut? Hiç mi memnun olan yok?

    3) Aktivasyon işlemi tamamlanmadan, hemen şimdi iptal dilekçesi versem iptal işlemi gerçekleşir mi? Eğer gerçekleşirse süreç kaç gün sürer?

    4) Bağlantı sağlandıktan sonra iptal edecek olursam, iptal dilekçesi ile falan uğraşmaktan ziyade direkt Türk Telekom ile görüşüp hattımı oraya taşıyabilir miyim? Malum, tam tersi durumda TürkNet hattı taşıyabiliyor.

    5) 2 ay öncesine kadar Türk Telekom ADSL müşterisiydim. Hiçbir sıkıntı çekmedim; ping düşük, hız stabil idi. Türknet'in VDSL hizmetinde hızda ve pingte dalgalanmalar olması halinde ADSL'e geçiş yaparsam eskisi gibi daha stabil bir bağlantı sağlayabilir miyim?

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 17:19:15 >
  • ben de superonlineden geçtim bana hiçbirşey yapmayın aynı hat üzerinden alacaksınız dedi.türk telekom geldi yeni hat bagladı.sonra dsl ışıgım gitti bende superonline yerinden cıkarıp türknete açılan yeni bölüme taktım kablomu hızım 4mbps sınırlanmış durumda download hızı 2-3 arası gidip geliyor.ben memnun degilim ama güvenerek taahhüd iptal bedeli çıkardım başıma bir de.en azından 2 ay felan kullanıyım da bende iptal ettiricem.4gün önce arıza kaydı açmıştım bu arada ses soluk yok
  • evime ikinci internet olarak türknet vdsl aldım. 14 gün önce başvuru yaptım 10 gün önce baglandı dediler sinyal yok hiç internete giremiyorum fatura işliyor ama net yok 50 kere arıza kaydı bıraktım bişey yok die geri dönüyorlar tweter sikayetvar btk heryerden ulaşmaya çalıştım geri dönen yok İPTAL DİLEKÇESİ FAXLADIM VE PTT İLE GÖNDERDİM gene dönüş yok.
    SONUÇ
    HEM İNTERNETİM YOK
    HEM ADAMLARA ULAŞAMIYORUM
    HEM İPTAL ETTİREMİYORUM
    HEMDE FATURA İŞLİYOR

    ÖNEMLİ NOT: İSTANBUL AVRP YAKASINDA OTURUYORUM SANTRALLE ARAMDA 103 METRE VAR YAPA BÖLGESİNDEYİM ALT YAPISAL BİR SIKINTI DEĞİL SANTRAL ZATEN DİBİMDE HEMEN
  • siz çılgınsınız başka birşey değil türk telekom açıkça sabote ediyor hatları veya türknet ediyor daha bağlattiğim gün internetimde daha önce 1 kere bile hızım düşmediği halde türknet bağlattiğim gün hattımın hızı 16 mbps'den tam 3'e düştü sonra ne mi oldu direk türk telekom kullanıcı adı şifremi girip eski hızıma geri döndüm ve birdaha hiç o gereksiz firmanin internetinin kullanıcı adını girmedim aşırı sinir bozucu bir durum birisi oynuyor hattınızla ve elinizden hiçbirşey gelmiyor türk telekomdan memnunsan niye değiştirdin ki hattımın bağlanması süresi şöyle oldu bu arada çarşamba evrak yolladım perşembe bağlamaya geldiler evde olmadiğim için 2 gün sonra gelin dedim geldiler bağladılar hız ilk 3-4 saat normaldi sonra hız düşüşü oldu başlarım sizin internetinizede sizede deyip hattı iptal etmeye karar verdim yarın fakslayacağim kağiti
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Bir başka sorum daha olacak izninizle. Türknet hala aktivasyon işlemlerim ile uğraşıyorken yine aynı adres için ve yine kendi adıma Türk Telekom başvurusu da yapmam mümkün mü? Türknet işinden iyice soğudum şikayetlerden sonra 1000 mpbs stabil hız verseler bile umrumda değil. Derhal iptal işlemlerini başlatmak istiyorum. Türknet'ten kurtulana kadar da Türk Telekom bağlantım sağlanmış olsun istiyorum mümkün müdür? Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • algincemal A kullanıcısına yanıt
    sizin ordaki telekom ekiplerine bağlı birşey bu belki türknet başvurunzdan önce bağlayabilirler belki bağlayamazlar onlarda gözükmesi lazım randevu ile çalıştıkları için sisteme düşmeden gelip birşey yapmazlar maksimum 3 gün içinde bağlanır benim öyle oldu bizim burdaki ekipler genelde hızlı geliyolar yoğunluğa göre en kısa zamanda bağlamaya çalışırlar türkneti kapatana kadar bağlanmış olur kesin ama onlar 3-4 günden önce kapatmazlar hattı
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Tekrardan teşekkür ederim. Tesadüf bu ya, tam da yarım saat önce Türk Telekom ekipleri gelip Turknet hattım için bağlantıyı yaptılar ve telefonla bilgilendirdiler. Sanırım şu an için internet erişimini bekleyeceğim ve olası ilk sorunda da Türk Telekom'a geçeceğim bir şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algincemal -- 10 Kasım 2017; 17:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.