Şimdi Ara

Yeni Abonelik Kampanyaları (Yardım) - 03.2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Malum internet "sağlayıcı" pazarına taze kanlar geliyor ve sürekli yeni kampanyalar duyuyoruz. Bu konudan daha iyi yararlanabilmek ve haberdar olmak için bildiğiniz yöntem, kullandığınız site vs var mı? Yani isteklerimi filtreleyip mevcut kampanyaları liste halinde göreceğim tarafsız bir güncel bir içerik arıyorum.

    Örneğin,

    -12 ay taahhütlü
    -modem hediyeli
    -16 mbit
    -75 gb akk
    -fiyatları ucuzdan pahalıya sıralanmış, kullanıcı yorumları olan gözümüzden kaçabilecek detaylar vurgulanacak şekilde listelenmiş.

    Kabul çok şey istiyorum.
    not; örnekte listelediğim gibi bir tarife varsa bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
    Sitem; vodafone adsl başvuruma 1 aydır dönen olmadı, imzalar vs atıldı yolladılar ne zaman gitsem yoğunluk var bilmiyoruz diyorlar, ilgilenen yok. En sonunda sinirlendim başvurumu iptal ettim. İnternetsizim yardım edin :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam doğru dürüst kampanya yok bu konuda tamamen tekelleşmiş rekabet sıfır.
    Daha doğrusu 12 aylık yok fazla süperonline üniversiteli yalın adsl var 50GB akk 16 mbit. 59TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpixx -- 21 Mart 2015; 15:52:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corpixx

    Hocam doğru dürüst kampanya yok bu konuda tamamen tekelleşmiş rekabet sıfır.
    Daha doğrusu 12 aylık yok fazla süperonline üniversiteli yalın adsl var 50GB akk 16 mbit. 59TL



    Süperonline müşteri hizmetlerine bağlanmanın imkanı yok anca başvuru bırakıyorum onlar dönüyor. Geçen başvurdum 64 tl 75 gb akkli 16 mbit olana sanki ben müşteri değilim adamı ikna edemedim bir türlü, ısrarla 8 mbit vermeye çalışıyor başlangıç olarak.
    Daha önce başımdan şöyle bir olay geçti, ttnet bayisine gittim hattımın kaldıracağı en hızlı internet istiyorum dedim. Değerleri kontrol etti biz size 16 mbit verirsek düzgün alamazsınız 8 verelim kutular yenileniyor 10 mbit alırsınız dediler. 1 mbit internet bağlantısıyla kaldım:)) 3 defa şikayet sonucunda 8 yaptılar ama.. İlk aradığımda 8 mbit olmasının imkanı yok dediler. Sonra aradılar 16 mbit yapalım mı diye, yapın dedim. 10 dk telde bekletti sonra deneyelim tekrar dedi. 1 gün sonra arayıp modemi değiştirip vdsl modem(yanılmıyorsam marka da söyledi) almamı söylediler. Dalga geçiliyor. Velhasıl korkum şu süperonline ile 24 ay taahhüt yaptıktan sonra beni teknik problem ile bırakıp altyapı sorunu üstlenmeyip çekilmelerinden korkuyorum. Çünkü teknik bilgine göre hizmet alıyorsun bu sektörde aksi takdirde standart 1-5 mbit internet verip gidiyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende pusuya yattım bekliyorum.
    Yalın internet yazmışlar sözde kampanya detayını okuyorum;10 TL sabit tlf ücreti yazıyor.Yok o parası yok bu parası.Zorla milleti kaçak yollara teşvik ediyorlar.Yap kardeşim şunu uygun bi fiyat herkes evine alsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.