Şimdi Ara

Yeni Acer Aspire Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer Aspire Ryzen 3 3200U laptop aldım. 1 haftadır kullanıyoruz. Oğlum Roblox oynuyor. Zaman zaman bilgisayar kendisini kapatıyor diye şikayet ediyor. Sıcaklık ölçme programı yükledim, sıcaklığı 80-90 derece hatta 100 derecede gördüm. Ondan sonra kapatıyor laptop kendini. Bu alınalı 1 hafta olmuş bir bilgisayar. Sizce iade edilmeli mi? Yoksa bu bilgisayar zaten oyun bilgisayarı olmadığı için normal midir? Yani altına bir soğutucu alınmalı mı?



  • Hocam merhaba ben de muhtemelen aynı laptopu 5-6 gün kadar önce satın aldım. Acer aspire 315-42 ryzen 3200u 8gb RAM 256 GB SSD cihazın tam özellikleri. Oyun oynarken cihaz ısınıyor ve fan hızlı ve sesli şekilde çalışıyor fakat kapanma gibi bir problem ben hiç yaşamadım.

    Anladığım kadarıyla oynanan oyun çok grafik isteyen yada sistemi yoran bir oyun değil üstelik. Biz fm 2020, overcooked 2 gibi birkaç oyunu saatlerce oynadık ve dediğim gibi kapanma sorunu olmadı. Hatta overcooked 2 yanlışlıkla simge durumda açık kalmış o halde baya bir ofis işi yapıldı. Eşim cihaz niye ısınıyor ofis işlerinde deyice gidip baktım öyle farkettim durumu.

    Sonuç olarak bir sorun varmış gibi geldi bana. İsterseniz aldığınız yer yada servis ile bir görüşün derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuğunuz oyunu sert bir zeminde mi oynuyor yoksa koltuğun üzerinde falan mı

  • Ne olursa olsun yeni alınmış bir cihazın sıcaklıktan dolayı kendini kapatması normal değildir. Mümkünse video çekip elinizde kanıtla servise yollayın ya da iade edin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.