Şimdi Ara

Yeni açılan Youtube short's kanalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce Youtube Short's kanalı açtım ilk defa içerik olarak Tarih videoları ile ilgili kesit paylaşıyorum fakat izlenmerim'de abonem'de çok düşük sizden görüş,öneri ve fikirlerinizi istiyorum ayrıca kanalıma abone olursanız sevinirim bende sizinkine olurum.Kanal linki;



    youtube
    Hoş geldiniz Bu kanalda geçmişin derinliklerine dalacak ve tarihin tozlu sayfalarında unutulmuş hikayeleri keşfedeceksiniz. Tarihin akışını anlamak için, antik medeniyetlerden modern çağa kadar geniş bir yelpazede gezinecek, önemli olayları ve ilginç detayları inceliyoruz. Her gün yeni shorts videolarla, sizi sürükleyici bir tarih yolculuğuna çıkarıyoruz. Savaşlar, imparatorluklar, devrimler, bilimsel keşifler ve daha fazlası burada sizi bekliyor. Tarihseverler, öğrenciler ve meraklı herkes için bilgi dolu içerikler sunuyoruz. Tarih Dünyası'na abone olarak, geçmişin sırlarını açığa çıkaracak ve dünyanın bugünkü halini anlamak için önemli bir perspektif kazanacaksınız. Tarihi yeniden keşfedin, öğrenin ve paylaşın!
    https://www.youtube.com/channel/UC6aWctNcFcOt3x_ZCPAqaJw



  • hocam kanalınıza girdim beni ne kadar iplersiniz bilmiyorum.9.sınıf olarak öerilerim günlük düzenli attığınızı düşünüyorum.günde 1den fazla video atmaktan kaçının.instagram ve tiktokta da bu videoları paylaşmanızı biografinize de yt linkini koymanızı öneririm.fakat çoğu insan yt shorts yerine direk ig ve tt kullanıyorlar.isterseniz sizde her 3ünde paylaşmaya özen gösterin.tiktokta aşırı izlenme alırsınız onu söylemeliyim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.