Şimdi Ara

Yeni Adsl Alacagim YARDIM!?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar evimi tasiyacagim ve simdiki apartmanimda interneti komsudan kullaniyorduk ama simdi tasiniyoruz ve yeni tasinacagim evde komsu filan da olmadigi icin kendi adima adsl ve telefon basvurusu yapacagim kampanyalara bir goz atayim dedim bir suru secenek cikti.. sastim kaldim kullanicilardan yardim isteyeyim dedim.. limitsiz almayi dusunuyorum cunku 4Gb artik hic bir seye yetmez oldu...kendi modemim de var ondan modemsiz secenekelrden faydalanacagim..

    telefon faturasinisordum 10 tl sabit ucreti var telekom un fakat sececegim adsl paketleri telefon gorusmeleri ile ilgili kampanyalardan bahsediyor bunlar benim faturamda bri farklilik yaratacak mi? zaten alacagim telefon hatti sadece internet icin kullanilacak yani makine bile almayacagim?

    *smile adsl ilk 7 ay icin limitli fiyatina limitsiz hizmet veriyor yani 26,81Tl ve 1 yıl sozlesmesi var ve 28Tl kurulum ucreti aliyorlar bir defaya mahsus.. fakat anlamadigim sey sonraki 5 aylik surede normal tarife fiyatindan mi odeme yapacagim? cunku sitede bir aciklama bulamadim..

    *ttnet limitsiz 45,31 ve 25Tl kurulum ucreti kampanya yok :(

    *turknet ise ilk iki ay 24,90 Tl + 28 lira kurulum ucreti sonrasinda da 45,90Tl den devam edecek fakat onunda sitesinde kendi aly yapimiz filan diyor ama ben su anda manisa alasehirde oldugum icin gene telekom uzerinden bagalancaksam bir hiz farki olacak mi?

    * birde yeni cikan biri adsl var onunda sınırsız bilgisine ulasamadim..

    yani kafam karismis durumda kullananlar goruslerini yazabilirse sevinirim ve fikirlerinizi bekliyorum...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.