Şimdi Ara

Yeni aldığım aracın trafik cezası gözüküyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
65.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geçen 70 lira ceza yedim. garantinin sitesinden cezamı ödüyücektim plakayı girdim 2500 lira ceza çıktı toplamda. aracı 2014 ekimde aldım. ne cezası bu. önceki adam yemişse benim plakamda görünüyor bana zararı olur mu ?
  • Baskasinin plakadan cikan cezasi icin muayenede sikinti yasarmiyiz.
  • Hort yapıyorum.

    KGM'yi aradım ödemeyin sizi bağlamaz ruhsat devir tarihiniz belli dedi. TÜVTÜRK'ü aradım sıkıntı olur mu muayenede diye, plakayı sorguladı şu an borç gözükmüyor sıkıntı olmaz dedi (OGS sorgulamada gözüküyordu) sıkıntı olması için GİB'de gözükmesi gerek dedi. orda da vergi borcu vs gözüküyor sanırım.
  • Aynı sorun bende de var. aracımı 2013 te aldım. vergi dairesinde falan cezası görünmüyor. bankadan sorguladığımda 2009 yılından başka bir isme ait bir cezası görünüyor. hiç sıkıntı yapma kardeşim. araç iki kez satıldı. iki kez muayeneye girdi. ilk başta ben de panik yapmıştım ama sonra araştırınca öğrendim ki ceza o ismi bağlıyor, arabayı ya da plakayı değil.
  • Benim aracında plaka değiştiği oldu 2015 yılında alır almaz 2014 de eski plaka sahibi ceza yemiş 1500 tl şuan 3000 tl gözüküyor yapıkredi ve garantiden gozukuyor borç ve benim tc ve adımla değil bunu nasıl sildirebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmlar benim basımdada öyle bir durum var suan az önce can sıkıntısından int bankacılığından sorgulama ypayım dedim 2019 ve 2015 yılına ait 4 tane kayıt çıktı .Aracı 2018 ekimde aldım ceza tarihleri 3 tanesi 2019 yılına ait birtanesi 2015 yılına ait ceza bilgilerinde ceza sahibi adı tcsi bilgileri hiçbiri benimle uyusmuyor benim ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varmı?
    tşkler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.