Şimdi Ara

Yeni aldığım ekran kartında fps sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.1 ay önce amd radeon R9 290 4GB 512 bit ekran kartı aldım ancak oyunlarda takılma yaşıyorum bunun powerdan olabileceği düşünmüştüm ancak 1100w power aldım yine aynı fps sorunu var.Need for speed rivals oynarken fps 10-15 lere düşüyor 30 un üzerine çıkmıyor.Sizce bu nedendir.Bilgisayarım Hp workstation 2 tane intel Xeon E5320 işlemcisi 16 gb rami 750 GB hdd mevcut.Sistem mi yetersiz kalıyor acaba yardımcı olursanız sevinirim.



  • ferhateest F kullanıcısına yanıt
    işlmci cpu ların gayet yeterlı

    oynadığın oyun sorunlu olabılırkı bence sorunlu, degısık oyunlarda kartı deneyınız.

    ayrıca daha hala amd drıverlkarı oturmadı, muhendıslerı bıseyler yapmaya calısıyolar fakat nafıle.....

    nvidia kart alın sorunlardan uzak durun.
  • Sorun anakart ile ekran kartı arasında olabilir yada ekran kartı ile monitör arasındada oluşabiliyordur. Bu arada amd yi boş yere kötüleyenlere sinir oluyorum nvidia size paramı veriyo böyle sağda solda gidin nvidia alın daha iyi gibi şeyler yazıyosunuz. Arkadaş nvidia ekran kartı alsaydı eminim aynı sorunla tekrar karşılaşırdı çünkü bi uyuşmazlık yapıyo sistem yoksa o ekran kartı darboğaz yapsa bile okadar az fps vermez yani sıkıntı yapma çözen arkadaslar cıkıcaktır bu olayı.
  • JumperJack kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum sana , durduk yere kötüleme çok yersiz bu konu içersinde.
  • nfs rivals'de fps kilidi var 30 fps uzerine cikmaz ama niye 15 fps'ye dusuyor oyle bir kartta dusmemesi lazim sabit oynatmasi lazim.guc kaynagi fps'yi etkilemez genelde onu bosuna degistirmissin.işlemcin 1.8ghz imiş eğer oyun iki işlemciyi görmeyip tekini kullaniyorsa hizi dusuk diye olmus olabilir workstationla oyun oynanmaz normalde.
  • Sadece oyunda değil takı tasarım işiyle uğraşıyorum render alırken fps 1 yani anlamadım gitti.Powerı gücü yetmediği için değiştirmiştim bu arada ekran kartına yeteri kadar güç sağlayamıyordu.Workstationlarda neden oyun oynanmıyor hocam quadro ekran kartı vardı bundan önce onunla dahi çok yüksek çözünürlükte filan olmasada oyun oynuyordum ben bu ekran kartını takınca bişiler ters gidiyor anlamadım.Teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah yardımcı olabilecek biri çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.