Şimdi Ara

yeni aldigimiz makina calisirken titresiyor ve ses cikariyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.Yardimci olursaniz çok sevinirim. 26 subat ta turuncu alisveristen Profilo CMG140DTR Camasir makinesi aldik 28 şubatta eve geldi.ancak makinanin içinde islaklik vardi hemen turuncu alisverisi arayip İsmail beyle görüştüm bana makinayi acmamaliydiniz servis acip sorun varsa rapor tutmaliydi siz önceden actiginiz için tutmayabilir ayrica test asamasinda denenirken su kalmis olabilir dedi.bende bi kirik dokuk varmi bakmak icin acyik dedim. Kendisi çok özür dilerim farzi misal konuşuyorum yanlis anlamayin ben nerden bileyim sizin evde bozuk olan ayni makinayi değiştirmeye calismiycaginizi dedi. Ben de kendi hayal dunyanizda kurgulayin böyle bozuk makinayi satmak için mi planladiniz tüm bunlari dedim.Kendisi suan boşa konuşuyoruz ben makinenin durumunu bilmiyorum servisteki arkadaşlar gelsin onlar zaten gerekeni söyler eğer bu makina kullanilmis derlerse iade aliriz dedi.Servis yetkileri deneme asamasindan kalma bir islaklik mevcut deyip kurulumu gerceklestirdi nasil calistiricagimizi gösterdi ve garanti süresini +4 yil uzattiktan sonra gitti. 1 mart tarihinde ilk camasirlarimizi artik.Makinanin calisirken titrestigini ve ses cikardigini gördük. Hemen servisi aradim yarin için randevu verdiler.Bu durumda ne yapmaliyim.lütfen yardimci olun iade hakkim var mi benim şuanda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam öncelikle makinede testlerden kalma ıslaklık olabiliyormuş. Forumda çok kez dile getirildi.
    İkinci olarak internetten alınan mallarda yasal olarak teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde koşulsuz cayma hakkınız bulunmaktadır(birkaç ekstrem durum dışında). Cayma hakkı ile ilgili internette detaylı bilgi bulabilirsiniz. GG linkini de koyuyorum.
    http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/iade-sureci-ve-cayma-hakki

    Mağazadan aldınız ya da internetten alalı 14günden fazla olduysa cayma hakkınız yok. Bu durumda ilk 6 ay içinde ürünün ayıplı olduğu ortaya çıkarsa gene doğan haklarınızla iade edebilirsiniz ürünü.(ilk 30 gün daha rahat)
    Tabi günümüzde apaçık görünen ayıbı kabul ettirmek çok güç firmalara. Mağdur olan birçok kişi var bu durumda olup. En kötü tüketici hakem heyeti ile hakkınızı alırsınız fakat süreç uzayabilir. En iyisi internetten aldığınız için ilk 14 gün sahip olduğunuz cayma hakkınızı kullanmanız eğer ürün gerçekten sıkıntılıysa.
    İsterseniz yarın gelen servislerin de bir görüşünü alın. Bahsettiğiniz durum bir sorun mu yoksa bu modelin normal çalışma şekli mi böyledir. Ona göre bunu iade ettikten sonra gene aynı üründen alıp almayacağınıza karar verirsiniz.




  • Nakliye demirlerini söktüler mi sökmedilerse titreşim ve aşırı sese neden olup makine ciddi bir hasara uğrayabilir sökülmüşse kaygan zemin ise terazi ayarı düzgün yapılmadıysa aynı sorunlar tekrarlayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun yarin servise soralim ozaman ama yorumlarda calistigini bile anlamıyorum çok sessiz calisiyor deniyordu makine ile ilgili bizimki oldukça sesli calisiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorum nakliye demiri ile ilgili bir fikrim yok ama fayans zeminde duruyor acaba dengesi ile mi ilgili bir sorundur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunaseru Y kullanıcısına yanıt
    Bazı fayanslarda sorun olabiliyor kaygan yüzeyliyse sıkma sırasında titreşim olduğu için makine tabana tam tutunamadığından gezme yapıyordur nakliye demirlerini mutlaka sorun unutulduysa o şekilde kullanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.