Şimdi Ara

Yeni Alfa Romeo Mi.To

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alfa romeo mini sınıftaki yeni temsilcisi Mi.To hakkındaki resmi fotoları ve bilgileri basına dağıttı.

    Bende Aflisti Turkey sitesinde gördüğüm. Paylaşımı yapan Bektas isimli değerli alfistiye teşekkürler. Onun aktardıklarını size iletiyorum.

    Alfa MiTo Resmi Fotoğraflar..

    4.06 metre uzunluk
    1.44 metre yükseklik
    1.72 metre genişlik

    1.4 Turbo Multiair 130hp
    1.4 Turbo 155hp
    1.3 JTDm 90hp
    1.6 JTDm 120hp

    Alfa Romeo, Mi.To ile güncel, yenilikçi bir araba ve tarih kokan bir model sunuyor. Mi.To adı, markanın geçmişi, arabaya tarzını kazandıran dizayn şehri Milan ile geleceği, endüsriyel üretiminin yapılacağı sehir Torino arasındaki köklü bağın bir işareti olarak seçilmiş.

    Mi.To'da, kullanıcının isteğine yada kullanım durumuna en çok uyan 3 farklı araç davranış modu bulunuyor.. Bu seçim kendi segmentinde bir ilk olma özelliğini taşıyor. Dinamik “superspor mod”, şehir içi kullanım “normal mod”, maksimum güvenlikli koşullarda kullanım “All-Weather” Şeklinde kullanıcısına seçenekler sunuyor.. ( DNA )

    Tümü turbo olmak üzere, 4 farklı motor seçeneğiyle (benzinli yada dizel), 90 hpden 155 hp ye kadar motor gücüyle mükemmel performans Mi.To'da bulunmakta.

    Mi.To gerçek Alfa Romeo spor sürüş keyfini, tüm motor seçeneklerinde standart olmak üzere, savrulmayı engelleyen süspansiyon sistemi ve VDC (ESP) denge sistemi ile birlikte sunuyor.

    Alfa Mi.To'nun Haziran ayında basına tanıtılması ve Temmuz'dan itibaren de tüm pazarlara dağıtımının gerçekleşmesi planlanıyor.

    Alfisti Turkey Co-admin Bektas

     Yeni Alfa Romeo Mi.To

     Yeni Alfa Romeo Mi.To

     Yeni Alfa Romeo Mi.To

     Yeni Alfa Romeo Mi.To

    KAYNAK : ALFISTI TURKEY


    Ben aracı çok beğendim ve şimdiden aldım diyebiliriz , bir alfisti olarak 155 hp turbo Mi.To ya şimdiden talibim :) gerçekten güzel bir iş çıkarmışlar. Bu araçta 159 gibi lazerle birleştirilmiş çok rijit bir şasiye sahip. Heycanla bekliyorum.


    - Ayrıca aracın 180 hplik turbo GTA versiyonuda çıkacakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolvoNokturn -- 17 Mart 2008; 2:44:03 >







  • araba çok çok iyi olmuş
    iç kısım fotolar varmı ?
  • yandan duruşu çok güzel, ancak önü lancialara arkası ise yeni fiat bravoya çok benziyor.hadi önünü geçtim ki ben pek beğenmedim, canlısını görerek kesin yorum yaparım, arka kısım çok fazla fiat bravo izi taşıyor...

    bu arada alfa romeo hakkında pek bilgim yok ancak sayılı model isimlendirmesinden vaz mı geçiliyor? yoksa brera gibi bu da istisna mı?brera dan başka alfabe kullanılarak isimlendirilmiş model bilmiyorum bu arada
  • Mi.To = Milano Torino :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: extremeenvy

    yandan duruşu çok güzel, ancak önü lancialara arkası ise yeni fiat bravoya çok benziyor.hadi önünü geçtim ki ben pek beğenmedim, canlısını görerek kesin yorum yaparım, arka kısım çok fazla fiat bravo izi taşıyor...

    bu arada alfa romeo hakkında pek bilgim yok ancak sayılı model isimlendirmesinden vaz mı geçiliyor? yoksa brera gibi bu da istisna mı?brera dan başka alfabe kullanılarak isimlendirilmiş model bilmiyorum bu arada
  • İç mekan fotoları ne yazık ki henüz mevcut değil. Bulur bulmaz ekleriz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: desiya

    araba çok çok iyi olmuş
    iç kısım fotolar varmı ?

  • Aracın önü lancia değil Alfa 8C Competizione ye benziyor. Zaten 8C Competizione bazlı ilk Alfa olma ünvanınıda taşıyor Mi.To.
  • bu arada açıklamam gerekirse ben model ismini 13x gibi beklediğim için sormuştum :)
    teşekkür ederim.

    aracın 4 kapılı versiyonu var mı?
    ben de desiya gibi iç mekan fotoğraflarını merak ediyorum...

    ekleme: evet şimdi internetten alfa modellerine bakarken farkettim.gece gece proje hesabı yaparken ancak bu kadar...karıştırmışım.idare edin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 17 Mart 2008; 2:29:54 >
  • Tasarımı bence mükemmel olmuş küçük sınıfın tartışmasız en güzeli bence Motor seçenekleri de başarılı. Fiyatı da punto-fiesta-clio'dan %10-15 ten fazla olmazsa hemen atlayabilirim.İçiyle ilgili fotoğtaf yok mu?
  • Alfisti Turkey forumundaki tahminlere göre top versiyon olan 1.4 turbo 155 hp maksimum 40 milyar civarlarına çıkıcak deniyor. Bende bu civarlarda bekliyorum. Tüm opsiyonlarıyla getirilebileek en pahallı seviye ise bence 30.000 euroyu geçmeyecektir. 1.3 dizeller ise tabiiki çok uygun fiyatlarda olucaktır. Alfa nın genel fiyatlandırma politikası zaten oldukça düşük. sanıyorum ki 30.000 ytl ye dolu bir dizel alınabilecektir.
  • ne zaman çıkar peki bilgin varmı
  • 2008 Temuuz ayında tüm dünya pazarlarına dağıtılması planlanıyor. Tahminim o ki ağustos-eylül 2008 gibi 2009 model olarak getirirler.
    quote:

    Orjinalden alıntı: desiya

    ne zaman çıkar peki bilgin varmı
  • tek kelimeyle dizayn olarak mükemmel bir otomobil, jaguar xf le beraber bu sene beni en çok heyecanlandıran model oldu
    parayı basıp beraberinde o jantı da almak lazım :)
  • Umarım Gta versiyonu Türkiyeye getirilir. 180 hp :)))
  • 159 gta gelsin de araba görsünler
    maserati gt motoru var :)

  • Tasarım olarak müthiş duruyor..

  • hoş araç ama sağlam fiyatı olur
  • Şahane bir tasarım örneği daha Alfa Romeo'dan
  • güzel araç paylaşımın için tşk ederim
  • cok şık olmuş
  • bencede 10 numara olmuş

    tahminimce bunun adı 149 olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.