Şimdi Ara

Yeni alınan notebooku ilk olarak kaç saat şarda bıraklmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şöyle bir açıklama gördüm ;

    17) Yeni alınan bir bataryanın ilk kullanımı çok önemlidir ve bataryanın gelecekteki ömrü ve performansı büyük oranda ilk kullanımda belirlenir. Yeni aldığınız bataryayı ilk olarak şu şekilde kullanınız:
    Batarya notebooka bağlı ve notebook kapalı vaziyette iken cihazı yaklaşık 10-12 saat şarjda bırakınız. Notebooku çalıştırdığınızda bataryanın %100 dolmuş olduğunu göreceksiniz. Bataryayı %5 seviyesine kadar deşarj edip tekrar %100 oluncaya kadar şarj ediniz. Bu işlemi 4-5 kez tekrar ediniz. Bataryanız gelecekteki kullanımı için en verimli şekilde hazırlanmış olacaktır.

    10-12 saat oldukça fazla değil mi? Bu teknloji eskidi diyenlerde var kafam karıştı. henüz daha açmadım makinayı 14.45 itibariyle şarja koydum.



  • rahat 10 saat kalsın
  • 15 dakkada full oldu şarjı. kimi arkadaşlar dediğin gibi bırakman lazım dedi şuanda 4.5 saat oldu bekleyecem artık sağol :)
  • bataryayı full şarj ettinizmi tamamandır zaten gücü kesiyor fişten besleniyor 10 küsür saat takılması makineyi bundan dolayı kullanamama tamamiyle saçma bir durum batarya dolmadan bile kullanabilirsin zaten makine çalışırkende doluyor batarya doldumu gücü kesiyor fişe devrediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.